sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

ARKIMEIKIN PÄIVITYS


Lupailin teille noin kuukausi sitten päivityspostausta mun arkimeikkiin ja päivitys pitää todellakin tehdä, sillä edellinen postaus on tehty 2017 vuoden lokakuussa. Jaiks! Tuotteet ja tekniikka on muuttunut kyllä tuosta melkein kahden vuoden takaisesta meikistä, joten mennään saman tien mun arkimeikin pariin!


Meikkivoiteena oon alkanut käyttämään tätä kehuttua Lumenen Skin tintiä, joka on todellakin kehujen arvoinen! Kevyt ja kosteuttava koostumus tuntuu ihanalta kasvoilla ja kosteuttaa koko päivän. Oon levittänyt tän Beautyblenderillä ja oon totenut sen todella hyväksi levitystavaksi. Meikkivoiteen sekaan laitan vielä pari painallusta tätä Lumenen pikakaunistajaa, jotta kuulas ja kevyt pohja on taattu! 

Tuotteet saatu testiin.


Meikkivoide ei ole itsessään mikään peittävistä peittävin, joten oon laittanut pahimpiin näppylöihin ja punoittaviin kohtiin tätä Pretty by Flormarin peitevoidetta. Tää on mun mielestä ihan kelpo peitevoide - ei mikään paras, mutta ajaa asiansa hyvin normaalissa arkimeikissä. Puuteria käytän enää tosi vähän, mutta jos puuterille on kuitenkin tarvetta, laitan vauvantalkkia leukaan ja silmien alle.


Oon luopunut contourista ihan täysin ja käytän nykyään vain tätä Lumenen aurinkopuuteria. Mun kasvoilla harmahtavat varjostustuotteet ei vaan näyttänyt hyviltä tai mitenkään luonnolliselta. Sipaisen lämminsävyistä aurinkopuuteria poskipäille, otsaan ja hieman leuan alle. Joskus laitan vielä Nyxin oranssihtavaa poskipunaa, mutta jos mun iho on todella kuiva, jätän tämän stepin väliin, ettei poskipuna mene iholla kokkareiseksi.


Moni teistä saattaa nyt miettiä, että mitä ihmettä ripsiliima tekee tässä kuvassa, mutta antakaas kun kerron! Tavalliset kulmakarvageelit ei saa mun vahvoja kulmakarvoja pysymään aisoissa, joten päätin kokeilla toista kikkaa. Laitan pienen, todella pienen, tipan ripsiliimaa kulmakarvaharjaan ja sudin sitä kevyesti niin, että kulmakarvat osoittaa hieman ylöspäin. Ylöspäin suuntaavat vedot tekee kulmakarvoista tuuhean näköiset ja mä tykkään, että kulmakarvat on paksut! Keskityn pääosin kulmien alkuosaan sekä hieman keskiosaan ja jätän loppuosan kulmista koskemattomaksi. Liimaa ei saa todellakaan laittaa liikaa, tai lopputulos on klimppi kulmakarvoja - ja sitä kukaan ei halua. Tässä on aika samanlainen tekniikka kuin saippuakulmissa ja käytän tätäkin tapaa myös välillä. Kulmavärinä käytän jo varmasti kaikille tuttua Anastasia Beverly Hillsin pomadea ja täytän sillä kulmat aivan normaalisti. Voivoi näitä kulmakarvatrendejä - liimaa ja saippuaa vaan kulmiin. :D


Silmämeikin tekemisessä mun lempparipaletti on ehdottomasti Nakedin Petite Heat! Tässä on sävyjä just hyvä määrä ja oon käyttänyt tätä ihan yhtälailla arjessa kuin juhlassakin. Arkena tykkään laittaa paletin kolmatta sävyä Hot Spell koko luomelle ja that's it, ei muuta! Lämmin oranssihtavan ruskea sävy herättää silmät eloon.

Tuote saatu testiin.


En oo mikään kajaleiden tai eyelinereiden suurkuluttaja, mutta tällä Lidlin ruskealla kajalilla korostan hieman silmän sisänurkkaa. Mulla on hieman kissamaiset silmät, jos niin voi sanoa ja piirrän tällä kajalilla sisänurkkaa hieman pidemmäksi niitä korostaakseni. Suosittelen käyttämään ruskeaa kajalia mustan sijaan, ettei lopputulos ole liian kova.

Tuote saatu testiin.


Ripsivärinä mun ehdoton suosikki on Lumenen Full-on curl maskara. En varmaan ikinä pysty luopumaan tästä! Vedenkestävä ripsiväri pitää ripset taivutettuina ja tekee niistä pitkät ja erotellut. Eikä muuten varise päivän aikana yhtään!


Huulimeikki mulla vaihtelee aikalailla fiiliksen mukaan, mutta yleensä käytän Sephoran omia mattahuulipunia sekä Macin huultenrajauskyniä. Nuo Sephoran huulipunat on erittäin riittoisaa tavaraa eikä kuivata huulia rumasti päivän aikana. Ihan parhaita! Mun lemppari nudesävy tosin lähestyy loppuaan ja seuraavasta Sephora-visiitistä ei ole tietoakaan ja nettikaupasta tilaaminen on järkyttävän kallista. Buuhuu.


Korostuksiin käytän Kicksin highlight-palettia ja oon todennut sen oikein hyväksi. Laitan korostuksia kulmaluulle, silmän sisänurkkaan, poskipäille, nenänvarteen ja otsaan. Viimeistelen koko meikin saman merkin kasvosuihkeella ja tämä tuo aivan ihanan kosteutetun tunteen ja pitää meikin paikoillaan koko päivän. 

Tuotteet saatu testiin.


Ja näin meikäläinen on valmis päivän koitoksiin! Tähän arkimeikkiin menee aikaa yleensä n. 20 minuuttia - riippuu vähän kuinka kauan joudun säätämään kulmakarvojen tai ripsivärin kanssa. Ei mitään sen ihmeellisempiä kikkailuja tai säätöjä, mutta kuitenkin hieman näyttävä. Onko sulla käytössä joitain samoja tuotteita sun arkimeikissä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST