sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

18 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA


1 & 2. Helmikuussa oli suhteellisen paljon erilaisia pr-tapahtumia sekä lanseerauksia ja yritin ehtiä käymään mahdollisimman monessa tapahtumassa! Juhlittiin Idan ja Sweed Lashesin yhteistyömallistoa ja käytiin tutustumassa uuden hiusbrändin, Budgien, tuotteisiin. Oon muuten aivan ihastunut heidän hiustuotteisiin ja kyseiseltä merkiltä löytyy kaikki tarvittavat tuotteet hiusten laittoon ja muotoiluun. Budgien tuotteita myydään Kicksissä!


3 & 4. Ehdin viime kuussa myös käymään kotikotona mm. moikkaamassa näitä höpöläisiä. Maxilla oli vissiin ikävä, kun kokoajan halusi tulla nukkumaan kainaloon. Milli sen sijaan innostui pahvilaatikosta.. :D


5. Mun perus arkilook ja uusi suosikkipaita! Arkimeikistä löytyy muuten vihdoin päivitetty postaus ja pääset lukemaan sen tästä.

6. Eetu teki älyttömän hyvän pasta-annoksen mozzarella ja tomaattikastikkeella höystettynä ja kokeiltiin meille ihan uutta pastamerkkiä Rummoa, joka todellakin toimi! Ostettiin myös pitkästä aikaa tuoretta leipää, joka sopi kuin nenä päähän tämän pastan kanssa.


7. Äiti toi mulle tuliaisiksi tämän ihanan hylje-kasvonaamion! En varmaan ikinä malta käyttää tätä :D

8. Oon aivan häkeltynyt, että miten onnelliseksi voin tulla vain siitä, että ulkona paistaa aurinko ja se valaisee koko asunnon. Oon ehdottomasti kesäihminen henkeen ja vereen - pimeä talvi ei todellakaan oo mun juttu.


9. Lumet suli ja nilkat näkyy taas, jaiks! Kaivoin mun lemppari muhkulenkkarit Adidakselta taas esiin ja vitsi, että tekee hyvää kävellä lenkkareilla paljaalla asfaltilla. Pesun nää tosin vielä tarvis.

10. Kiharsin hiukset pitkästä aikaa puikkokihartimella suoristusraudan sijaan ja tykkäsin lopputuloksesta! En muistanutkaan, kuinka nopeasti puikkokihartimella saa tehtyä kivat ja kestävät kiharat.


11. Janina - mun tukipilarini ja todella rakas ystävä. Tutustuttiin blogiemme kautta ja heti ensimmäisen kerran kun nähtiin meillä synkkasi täydellisesti. Sen vain tietää heti, kun joku toinen on sulle kuin sielunsisko. Luulin, että en ikinä löytäisi täältä Helsingistä mulle mitään läheisiä ystäviä, mutta toisin kävi!

12. Kävin hakemassa perjantaikarkit ja pussi olikin oikeastaan vaan täynnä Kiss Kiss -karkkeja. Niin hyviä!


13 & 14. Muutin hieman sohvapöydän järjestystä yksinkertaisemmaksi ja vaihdoin sohvan ja sängyn koristetyynyliinoja. Ilme kyllä muuttui näinkin pienillä muutoksilla ja suosittelen vaihtelemaan kodin tekstiileitä muihin, jos alkaa kyllästyttää. Nyt taas silmä lepää! Siitä tulikin mieleen, että onko teillä ideoita, että minkälaisia sisustukseen liittyviä postauksia haluaisitte nähdä täällä? En oo nyt hetkeen postaillut mitään kodin juttuja tänne blogiin, vaan oon laittanut satunnaisia kuvia vain Instagramiin. Jos teillä on jotain idiksiä tai esimerkiksi jotain toivepostausta tiedossa, niin laitelkaa kommenttia tänne tai Instagramin Directiin!15. Mun lempparikorvikset tällä hetkellä! Oon pitkän ajan jälkeen taas oppinut käyttämään koruja. Kultaiset renkaat on Glitteristä, kilpikonnakuvioiset Bik Bokista ja roikkuvat korvikset H&M:sta.

16. Tein Insta Storyyn nopeutetun tutoriaalivideon ja kyselyn perusteella mun Instagram-seuraajat haluaisi nähdä enemmän sellaista sisältöä! En oo oikein vielä päättänyt, että teenkö niitä videoita IGTV:n puolelle vai Storyyn, mutta tein joka tapauksessa kohokohdan ''tutorials'' mistä voitte käydä katsomassa mun ekan hyperlapse-videon. Musta tuntuu, että toi IGTV ei oo ihan hirveän isossa suosiossa ainakaan Suomessa, vai oonko väärässä?17. Marsaanan toimistolla pyörähtämässä ja otettiin Janinan kanssa yhteiskuva, kun oltiin sopivasti matchy matchy beigejen vaatteiden kanssa.

18. Naistenpäivän kunniaksi päälle päätyi God is a woman -college. Tää tulee myös aika varmasti olemaan mun päällä lokakuussa Arianan keikalla. :D

___

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST