torstai 7. maaliskuuta 2019

7 + 1 X SEURAA NÄITÄ INSTAGRAMISSA


Seuraan aika paljon Instagramissa erilaisia tilejä, mistä saan inspiraatiota vaikkapa omaan tyyliin, meikkilookeihin ja sisustukseen. Saatan viettää kauankin aikaa selaten Instagramissa ja Pinterestissa mua inspiroivia kuvia ja kirjoituksia, joka on mun mielestä ihan parasta. Joskus kuitenkin tulee pieni inspiraatioähky: kakspiippuinen juttu tämäkin. Oon kuitenkin yläasteikäisestä asti kuluttanut erilaisia inspiraatiokanavia, esimerkiksi Weheartitia, joten se on aikalailla mulle jo rutiini. 

Kuten otsikosta ehkä osasittekin jo arvata, niin tänään ajattelin tulla näyttämään teille mun tän hetken lemppari Instagram-tilit! Seuraan muotiin keskittyviä tilejä heittämällä eniten, joten jos sellainen kiinnostaa, jatka lukemista.

Ja hei, mun Instagram löytyy tosiaan nimimerkillä @emiliakomulainen!


Oon seurannut Janicea jo aika kauan ja oon saanut häneltä todella paljon inspiraatiota asuihin ja mielettömiin meikkilookeihin! Janicen tyyli ei oo ehkä kaikkein lähimpänä omaa tyyliäni, mutta on silti tosi hauskaa, että oon saanut häneltä rutkasti ideoita omaan tyyliini. Janicen kuvat on myös todella kauniita ja värimaailma miellyttää mun silmää erittäin paljon.


Jos et seuraa vielä Kenzaa, niin mene heti samantien seuraamaan! Kenza oli ensimmäinen muotibloggaaja jota aloin seuraamaan ja häneltä sain innostuksen omaankin muotiblogiin. Kenzan tyyli on helposti samaistuttava, mutta silti tosi persoonallinen ja mielenkiintoinen. Kenza on suuresta suosiostaan huolimatta todella maanläheinen ja tavallinen ihminen, josta tykkään todella paljon! Suosittelen myös seuraamaan Kenzan Youtube-kanavaa.


Sitten suomalaisen tilin pariin. Johannan klassisen kauniit asut iskee aina ja hän osaa myös sisustaa älyttömän taitavasti! Johannan kuvat on todella kauniisti toteutettuja ja hän saa tavallisen arjenkin näyttämään upealta. Suosittelut myös hänen blogilleen!


Marie on mulle vielä aika tuore tuttavuus, mutta sitäkin enemmän oon saanut jo häneltä inspiraatiota! Marien minimalistiset ja maskuliiniset asut iskee muhun täysin ja hänen tyyli on hyvä esimerkki siitä, että myös simppelitkin asut voi olla mielenkiintoisia.


Jos Jon Olsson on sulle tuttu nimi, tiedät varmasti myös Jannin! Bongasin Jannin ihan ensimmäiseksi Youtubesta ja jäin samantien hänen ja Jonin videoihin koukkuun. Jannin Instagram on näistä ehkä kaikkein vähiten samaistuttavin, sillä mun elämästä valitettavasti puuttuu miljoonakodit, jahdit ja luksutlomamatkat, mutta Jannia on siitä huolimatta todella inspiroivaa seurata. Bongasin Jannin ja Jonin viime vuonna Cannesissa pr-matkalla ja se oli aika siistiä!


Josefinen Instagramin fiilis on taiteellinen ja asukuvat on otettu ilman mitään ihmeellisempiä kikkailuja, paikoin jopa karuissa paikoissakin. Tykkään hänen tyylistään ottaa kuvia, sillä se on aika kaukana omastani. Josefinen tyyli on aivan super ja hänen Instagramia selatessa ei voi välttyä inspiraatiotulvalta.


Tasha on myös aika uusi tyyppi mun seurantalistalla! Mulle itseasiassa vinkattiin hänen tilinsä, koska meillä on aika samanlainen sisustustyyli. Ihana 70-luku huokuu hänen kuvistaan ja lämpimät kuvat on ihan mun lemppareita. Hänen ihanasta boho-tyylistä tulee mieleen Coachella-festarit! Tasha tekee myös kirppisvideoita Youtubeen, mitä on ollut tosi hauska seurata. 

+


Mä rakastan hylkeitä ja kun löysin tän tilin, niin huomaan välillä että oon uppoutunut selaamaan kuvia pelastetuista hylkeistä jo vaikka kuinka kauaksi aikaa. Marine Mammal Rescue on sairaiden, loukkaantuneiden tai orvoksi jääneiden merinisäkkäiden hoitolaitos. Hoitolaitoksen työntekijät tekee todella tärkeää työtä ja mä taidan taas tirauttaa pari kyyneltä näiden pikkuisten puolesta. :D Lisää heidän toiminnastaan voit käydä lukemassa täällä.

___

Mikä on sun suosikki Instagram-tili?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST