tiistai 26. maaliskuuta 2019

16 X ARKIKUVIA PUHELIMESTA

Toivottavasti teidän viikko on lähtenyt mukavasti käyntiin! Mä ajattelin tulla julkaisemaan teille näitä arkikuvapostauksia ainakin kerran viikossa, mikäli puhelimella otettuja räpsyjä riittää sopivasti. Jos kuvia ei riitä yhteen postaukseen tarpeeksi, postaus tulisi parin viikon välein, mutta ensisijaisesti yrittäisin saada tällaisen postauksen ulos aina kerran viikkoon. Miltä tämä kuulostaisi? Palautteen perusteella tykkäätte näistä tavallisista arkipostauksista, joten säännöllinen postaustahti näihin olisi ihan järkevä päätös! Tein myös näille postauksille oman kategorian, arki, josta löydätte nämä helposti jatkossakin.


1. St. George hotellin spaosasto oli aivan mieletön! Kerroinkin jo viime viikolla, että olen suunnittelut tulevani tänne uudestaan paremmalla ajalla viettämään kunnon rentoilupäivää. Vielä ei ole se päivä koittanut, mutta enköhän ehdi jossain välissä!

2. Peilien ja myös ikkunoiden pesu olisi aika ajankohtainen asia tehdä, sillä auringonsäteet paljastaa pienetkin pölyhiukkaset ja katupölyiset ikkunat. 


3. Oon niin onnellinen, että oon taas jaksanut alkaa laittamaan hiuksia! Kiharat sopii mun mielestä mulle parhaiten ja laitettuina näitä jaksaakin pitää auki. Tällaisten rentojen kiharoiden tekemiseen ei mene varttia kauempaa, joten nämä ehtii tekemään hyvin kiireisimpinäkin aamuina.

4. Gossip Girlia ja mun lemppariherkkua: punaisia viinirypäleitä! Mitä kylmempiä, sitä parempia.


5 & 6. Tältä on näyttänyt mun viime aikojen ruokavalio, haha! Tykkään tosi simppelistä ruoasta ilman mitään sen erikoisia ruoka-aineita tai mausteita, joten jos keksin hyvän ja mun kropalle toimivan ruoan, syön sitä kyllästymiseen asti. Mua närästää todella helposti ja en voi siitä syystä oikein syödä mitään mausteista ruokaa. Lämpimät keitot on nykyään myös kieltolistalla, kun vatsa ja ruokatorvi ei jostain syystä kestä niitä ollenkaan...

 Tähän pastasalaattiin tulee kurkkua, parsakaalia, runsaasti fetaa sekä fetapurkissa olevaa öljyä, jolloin ei tarvitse salaatinkastikkeita. Ihan mielettömän hyvää ja täyttävää! Teen kerralla ison satsin niin, että riittää useammallekin päivälle. Lämpimänä ja tuoreena tää on ehdottomasti parhaimmillaan, mutta kylmänäkin menee. Nam!


7. Rupi Kaurin milk & honey -runokirja on ollut viime aikoina mun päivissä todella paljon läsnä. Varsinkin the healing kokoelma on tullut luettua jo monta kertaa läpi.

8. Ostin itselleni uuden uikkarin ja päädyin ylläri ylläri leokuosiin. Aivan ihana! Uikkari on Vero Modalta.


9. Viime perjantaina käytiin Janinan kanssa jätskillä ja persikkajääteellä. Perjantaina oli selvästi kevään ensimmäinen päivä ja oltaisiin varmasti menty istumaan terassille, jos olisi ollut pari lämpöastetta enemmän.

10. Behind the scenes! Näätte sunnuntaina, mitä kuvailin tänne blogiin. Vinkki: tuotesuosituksia tulossa!


11. Perinteiset vuosipäiväpizzat Putte'sissa. Ollaan käyty niin monena vuosipäivänä nimenomaan Putten pizzoilla, koska ne on ehdottomasti meidän molempien lempparipizzat.

12. Pizzojen jälkeen mentiin keilaamaan ja keilasin toista kertaa ikinä elämäni aikana. En kuitenkaan ihan maailman surkein ollut ja sain sentään yhden paikon! Hävisin kuitenkin reippaasti Eetulle, joka on keilannut hieman enemmän kuin minä :D.


13. Lauantain lookia!

14. Vein varastoon jo paksuimmat talvitakit ja toin vähän kevyempää esille. Villakangastakki päätyy vielä kuitenkin päälle, sillä ihan kevyimmällä huitulatakilla ei vielä pärjää ulkona. Toisaalta tykkään niin paljon mun villakangastakeista, että voisin käyttää niitä vaikka aina. :D


15 & 16. Mitä olisi arkikuvapostaus ilman yhtäkään kuvaa meidän asunnosta? Valoisat päivät vaan saa kämpän näyttämään niin kivalta, että puhelimen kameran rullaan tallentuu aika paljonkin yksittäisiä kuvia kodista. Viihdyn täällä päivä päivältä vaan enemmän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST