sunnuntai 24. helmikuuta 2019

TRENDI - JUMPSUITIT


Viimeisin trendi-postaus on julkaistu viime syyskuussa, joten pientä taukoa on tosiaan ollut! Syy on yksinkertaisesti vaan se, että mua miellyttäviä trendejä ei ole hirveästi ollut, enkä oo jaksanut nyt syksyllä ja talvella niitä hirveästi seurata. Tuun varmasti jossain vaiheessa tekemään koostepostausta mun lemppari kevään trendeistä, jos sellaisia ilmenee!

Oon ennen luokitellut jumpsuitit lähinnä juhlavaatteiksi, eikä mun silmiini oo pistänyt hirveästi arkisia jumpsuiteja. Multa löytyy kaapista yksi smaragdinvihreä juhlava jumpsuit, mutta en oo päässyt käyttämään sitä niin paljon kuin haluaisin. Oon nähnyt nyt todella paljon Instagramissa ja blogeissa tällaisia safariviboja tuovia maanläheisissä sävyissä olevia jumpsuiteja ja oon ihastunut niihin! 

Oon pyöritellyt kirpparilla muutamia jumpsuiteja, mutta mun pituiselle tyypille niitä on aika vaikea löytää ja vielä, kun oon aika tarkka siitä, miltä sen pitäisi näyttää. Ruskea tai beige, pitkillä hihoilla, napeilla ja mätsäävällä vyöllä olisi täydellinen. Näiden lisäksi haluaisin sen myös olevan vähän oversize-mitoitettu (hyvä esimerkki suklaanruskea versio yllä olevassa kuvassa!).

Safarityyli eläinkuosineen tulee olemaan myös tänä kesänä läsnä sekä maanläheiset sävyt, maiharit ja lierihatut. Tykkään!

___

Kuvat: 1, 2 & 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST