tiistai 12. helmikuuta 2019

PERJANTAI PUHELIMEN KUVAGALLERIASTA


1. Heräsin aamulla jo hyvissä ajoin, koska seitsemältä aamulla Suomen aikaa julkaistiin Arianan viides albumi, thank u next. Suurin osa mun seuraajista on varmaan huomannut, että oon aikamoinen fangirl ja odotin tän levyn ilmestymistä kuin kuuta nousevaa ja en malta odottaa, että näen tämän naisen lokakuussa täällä Helsingissä! Mun lemppareita tällä hetkellä ovat jo ilmestyneiden sinkkujen lisäksi NASA, bloodline, fake smile, ghostin, in my head sekä break up with your girlfriend, i'm bored. 

Arianan musiikki on auttanut mua mun elämäni vaikeimpina hetkinä ja jotenkin todella moni biisi istuu myös mun elämäntilanteeseen hyvinkin samaistuvasti. Kaikkein hassuinta on vielä se, että yleensä Ariana julkaisee uutta musiikkia silloin, kun mulla on jotain erityistä meneillään juuri sinä päivänä. Esimerkiksi hänen musiikkiaan on julkaistu valmistujaispäiväni sekä isäni hautajaispäivänä - biisi the light is coming ilmestyi pari päivää isäni kuoleman jälkeen. Menee edelleen kylmät väreet. Käsittämätöntä! Tää lista on tosi pitkä ja oikeastaan kaikki viime vuoden julkaisut osui yhteen jonkun tietyn päivän kanssa. Pitäisi ehkä jakaa joskus ne kaikki teidän kanssa, sillä en voi käsittää, miten ne päivämäärät aina täsmää johonkin. 

2. Aamupalan jälkeinen meikkaushetki. Meillä on ehdottomasti paras valo keittiössä ikkunan vieressä, joten meikkaan siinä oikeastaan aina!


3. Tein aika perusmeikin, tosin laitoin vähän enemmän luomiväriä kuin yleensä! Arkimeikkipostausta on myös tulossa, kun löydän jostain aikaa sen kuvaamiseen. Tulossa siis on, mutta en vielä osaa tarkalleen sanoa milloin.

4. Päivän asu! Mun luotto teddypoolo sekä ruskeat leveälahkeiset housut - toimii aina! Meillä on eteisessä maailman surkein valo, joten tää asukuva ei oo ihan parhaimmasta päästä.


5 & 6. Käytiin Janinan kanssa Louis Vuittonilla pyörähtämässä, sillä mulla on yksi tuote ostoslistalla. Harmikseni se oli kuitenkin loppu eikä seuraavasta erästä ole tietoakaan, joten oli aika turha reissu ja lähdettiin molemmat tyhjin käsin. Oon nyt laittanut pari ostoilmoitusta FB-ryhmiin ja päivittelen ahkerasti LVn nettisivuja sen toivossa, että varasto täydentyisi. Ei voi siis muuta kuin odotella!


7 & 8. Hetken pyörittyämme mentiin käymään Polhemin pressipäivillä pikaisesti. Oli super ihanaa nähdä taas kaikkia tuttuja ja päästä ihastelemaan kesän uutuuksia. Ja katsokaa mitkä ihanat vesimelonitikut!!!


9. Suuntasin Polhemilta kotiin ja täällä Helsingissä on nyt pari päivää satanut vettä ja lumet on sulanut jo jonkin verran sekä paikoitellen voi päästä jopa kävelemään asfaltilla! Vihaan suoraan sanottuna kävellä talvella ulkona, koska on niin liukasta ja kerran häntäluun loukanneena en halua kokea sitä kipua enää uudestaan. 

10. Polhemilta tarttui mukaan Lumenen kehuttu Skin Tint ja en malta odottaa, että pääsen testaamaan tätä! Käytän aina Lumenen meikkivoiteita ja oon ollut niihin todella tyytyväinen, joten mulla on tätä kohtaan todella suuret odotukset. Rakastan tällä hetkellä kuulasta ja kevyttä meikkipohjaa. Toinen tuote on Lumenen uutuus, Nordic-c kosteuttava pikakaunistaja. Tää on täydellinen valinta meikittömille päiville ja miksei vaikka kevyen meikkivoiteen alle tai päälle tuomaan kosteutusta ja hohtoa. Lumenen tuotteet on todellakin mun luottotuotteita vuodesta toiseen!


11. Eetu tuli myös pian mun jälkeeni kotiin töistä ja päätettiin, että pidetään kunnon herkkuilta ja katsotaan Sohvaperunoita yhdessä. Haettiin lähikaupasta kunnon kasa mättöä! Oon ehdottomasti enemmän sipsityyppi ja mulle tulee helposti karkeista pää kipeeksi, mutta salmiakkia voisin syödä vaikka joka päivä :D.

12. Tällä hetkellä mun lempparikohta meidän kodissa. Lipaston tosin haluaisin jossain vaiheessa vaihtaa (Ikean Stockholm -kaappia mietiskellen...)

___

Tällaisissa merkeissä kului mun viime perjantai! Toivottavasti teidän viikonloppu sujui ihanasti. Olin lauantaina kampaajalla ja en malta odottaa, että voin näyttää teille lopputuloksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST