torstai 21. helmikuuta 2019

LOUIS VUITTON KEY POUCH


Mulla ei oo ikinä ollut mitään laadukasta lompakkoa - oon yleensä käyttänyt vaan perus kangaskukkaroita tai muovisia korttikoteloita. Mä en käytä käteistä oikeastaan ollenkaan, joten mitään isoa lompakkoa en tarvitse, enkä edes jaksaisi mitään isoa yksilöä kantaa mukanani. Mulla on myös paha tapa jättää avaimet kotiin, koska en vaan ikinä muista ottaa niitä mukaani! Lompakko kyllä muistuu aina mukaan, mutta avaimet sen sijaan ei. Onneksi en asu yksin, sillä saisin soittaa aivan liian usein ovenavaajan paikalle...

Oon ihastellut useampaan otteeseen Janinan samanlaista key pouchia, mutta eri kuosilla ja hän on kehunut sen näppäryyden maasta taivaisiin. Meikäläinen tepsutteli sitten Louis Vuittonille kyselemään, josko tätä löytyisi, sillä netistä se oli ollut jo kauan loppuunmyyty. No ei löytynyt, eikä osattu sanoa että milloin tulisi. Kyseinen myyjä sanoi, että mitään varauslistoja ei ole - ei voida tehdä mitään muuta, kuin odotella.

Menin kuitenkin siitä seuraavalla viikolla käymään uudelleen myymälässä ja sain eri myyjän itselleni, joka oli paljon ystävällisempi ja kysyi, että haluanko varauslistalle. Olin yhtä kysymysmerkkiä, koska viime kerralla mulle nimenomaan sanottiin, että mitään varauslistoja ei tehdä näihin suosittuihin tuotteisiin. Myyjä sanoi, että voi mennä kauankin aikaa, että tätä saapuu myymälään, joten olin varautunut siihen. Varauksesta oli kulunut ehkä pari päivää ja muhun otettiin yhteyttä, että täällä se nyt olisi ja kaksi vuorokautta aikaa hakea - ja ylläri ylläri, en ollut Helsingissä päinkään. Onneksi Eetu pelasti tilanteen ja kävi hakemassa sen mun ollessa muualla, sillä muuten se olisi mennyt seuraavalle! 


Ja siinä hän on, vihdoin ja viimein: Louis Vuittonin Key Pouch Monogram-kuosissa. Etsin tätä ensin käytettynä, mutta hinnat saattoi olla jopa kaksinkertaiset, eikä hirveän moni näitä edes myynyt ja Fb:n ostoilmoitukset oli oikeastaan ihan tyhjän kanssa. Päätin odottaa, mutta onnekseni odotus ei ollutkaan niin pitkä kuin aluksi ajattelin!

Louis Vuittonilta mun lempikuosi on ehdottomasti klassinen Monogram ja tämä key pouch sopii kuin nenä päähän mun vintage Louis Vuittonin kanssa. Päätin vihdoin luopua mun laittoman isosta pehmokoira-avaimenperästä, joka ei mahtunut mihinkään pienempiin laukkuihin sekä kangaskukkarosta. Josko nyt lompakko sekä avaimet pysyisi paremmin mun matkassa mukana, kun ne on yhdessä? :D


Mun ja avainpussukan yhteiselo lähtee tästä käyntiin - toivotaan, että me pysytään monen monta vuotta yhdessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST