sunnuntai 17. helmikuuta 2019

HIUSTEN KEVÄTFREESAUS

Yhteistyössä Hair by Mira 

Siitä on aikalailla tismalleen vuosi, kun viimeksi kävin kampaajalla laittamassa hiukseni kuntoon. Pitkien hiusten värjäys ja leikkaus on aina oma prosenssinsa ja oonkin pyytänyt aina kampaajaa tekemään luonnollisen värin, jota ei tarvitse parin kuukauden välein käydä korjaamassa. Mulla oli pari vuotta sitten pikimustat hiukset ja pidinkin niistä paljon, mutta oma värini tummanruskea alkoi nopeasti näkymään juuresta tosi ikävästi ja tyveä piti olla värjäämässä ihan kokoajan. Musta on kuitenkin aika kova väri ja päätin lähteä pikkuhiljaa menemään kohti vaaleampaa yleisilmettä. Vuosi sitten mulle tehtiin vaaleanruskeita raitoja ja tällä kertaa freesattiin raidat kokonaan uudelleen eri tekniikalla ja mentiin taas vähän vaaleampaa sävyä kohti.


Kyllä meinaan näki, että on tosiaan vuosi sitten viimeksi värjätty hiuksia! Hiukset oli paikoitellen mennyt jopa läikikkäiksi ja väri oli muuttunut todella punapigmenttiseksi. Hiusten leikkuusta oli myös vierähtänyt jo melkein puoli vuotta, joten latvat ei ollut ihan parhaimmassa kunnossa. Lähdettiin tekemään balayage-tyyppisiä raitoja ja jätettiin tyvi värjäämättä, sillä mulla on yllättävän kiva oma väri! Leikattiin myös latvoja aika reippaasti, mutta eroa ei kyllä juurikaan huomaa - pitkät ne edelleen on! 

Ajateltiin mennä vieläkin vaaleammaksi jossain vaiheessa, sillä mulla on haaveissa lähes blondit latvat, mutta sen eteen pitää vielä tehdä hommaa! Nyt on kuitenkin hiukset freesattu taas ja oon älyttömän tyytyväinen lopputulokseen. Kävin ensimmäistä kertaa Miralla New Lookissa ja hän on todella ammattitaitoinen sekä viiden tunnin urakka taittui yllättävän nopeasti hänen kanssaan rupatellessa kaikesta maan ja taivaan väliltä! Helsinkiin muuttaneena en oo oikein osannut löytää sitä uutta luottokampaajaa, mutta Miran älyttömän kaunis työnjälki vakuutti mut täysin ja hän saa kyllä tästä lähtien hoitaa mun hiukseni. 


Haluttiin Miran kanssa jakaa teille alennuskoodi, mikäli teidän hiukset kaipaavat myös kevättä kohden pientä virkistystä! 

Saatte Miran palveluista parturi-kampaamo New Lookissa -20% alennusta koodilla emilia20. Alennuskoodi tulee kirjoittaa ajanvarauksen yhteydessä lisätiedot kohtaan. Alennuskoodi toimii huhtikuun viimeiseen päivään asti, eli kaikki huhtikuun 30. päivään asti tehdyistä varatuista ajoista saatte -20% pois. Mikäli teille herää jotain kysymyksiä, voit olla yhteydessä joko minuun tai suoraan Miraan. Ajanvaraukseen pääset tästä!

___

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST