tiistai 19. helmikuuta 2019

BLOGIYSTÄVÄKIRJA

Muistatteko vanhan kunnon ystäväkirjat, joita otettiin mukaan kouluun ja vaihdeltiin luokkakavereiden kesken? Bongasin Reetan blogista nämä ystäväkirja kysymykset ja päätin tulla vastaamaan niihin itsekin! Kannattaa muuten käydä tsekkaamassa Reetan blogi, hänellä on aivan ihana tyyli ja viisaita ajatuksia. 


Nimeni on Emilia Ida Maria Komulainen.

Syntymävuoteni on 1997.

Perheeseeni kuuluu äiti, isoveli, pikkusisko, kissa ja koira. Toiseen perheeseeni kuuluu minä ja avomieheni.

Pienenä ajattelin, että minusta tulee lentäjä. Unelmoin edelleen tästä haaveesta mikä ei ikinä toteudu, sekä oon aikamoinen lentokonefriikki ja haluan oppia kaiken lentokoneista ja lentämisestä. Aina kun näen lentokoneen taivaalla yritän tihrustaa mikä kone on kyseessä ja mikä lentoyhtiö. :D Rakastan lentämistä ja ne hetket kun oon lentokoneessa nautin siitä niin paljon. Haaveet kaatui siihen, koska olen liian lyhyt (ja ehkäpä ei ole myöskään tarpeeksi älliä...)

Tällä hetkellä olen merkonomi ja työskentelen vaatekaupassa silloin tällöin ja muut päivät vietän blogihommien parissa.

Joskus minusta tulee onnellinen.

Rakastan eläimiä. Perustin 10-11 vuotiaana omat nettisivut, jotka kantoi nimeä Pelastakaa jääkarhut ry (?!) ja kopioin ja liitin sinne faktatietoa ilmastonmuutoksesta. Harmikseni en löytänyt näitä nettisivuja enää.

Vihaan ihmisiä, jotka kohtelee eläimiä kaltoin. En voi mitenkään ymmärtää sellaisia ihmisiä ja mulle tulee kyyneleet silmiin heti, jos näen jotain eläinrääkkäysuutisia. Se, miten ihminen kohtelee eläimiä kertoo siitä kyseisestä tyypistä jo todella paljon.

Haaveilen asumisesta ulkomailla sekä NYCin reissusta, jonne ollaan aloitettu suunnittelemaan matkaa. Tänä vuonna ei välttämättä päästä vielä lähtemään syystä ja toisesta, mutta ensi vuoden puolella sitten!


Minua pelottaa läheisten menettäminen.

Arkirutiini herään yhdeksän maissa ja saatan makoilla sängyssä aika pitkäänkin, ennen kuin nousen. Sitten kun saan itseni sängystä ylös, teen aamupalaa, jonka jälkeen siivoan koko asunnon. Päivä ei lähde käyntiin, jos asunto on sotkuinen! Mun työvuorot osuu yleensä iltapäivään tai iltaan, joten hirveän aikaisia herätyksiä mulla ei ainakaan tällä hetkellä ole.

Täydellinen mies on mun avomieheni. Täydellinen-sana kuvaa häntä erittäin hyvin.

Exieni mielestä saatan olla jaa-a... en oo tekemisissä kenenkään mun exien kanssa ja ne ''suhteet'' on ollut joskus kun olen ollut teini, joten eipä ne oikeastaan mua enää tunnekaan. 

Kirja tai elokuva, joka aiheuttaa edelleen väristyksiä Forrest Gump. Paras elokuva!

Harrastaisin kaikkea tätä, jos vuorokaudessa olisi enemmän tunteja opettelisin soittamaan kitaraa kunnolla ja aloittaisin joogassa käymisen. 

Harrastan nyt tätä blogia. Vai onkohan tää enää harrastus? Kai se on.

Parin Pepsi Max -lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä Ariana Granden uutta levyä. En oo nyt hetkeen kuunnellut mitään muuta kuin sitä! 

Noloin tv-ohjelma, josta pidän on kai ne Salkkarit. Ainakin mun veli aina nauraa mun Salkkari-fanitukselle.


Sarja, jota suosittelen on Breaking Bad, Pako ja Netflixin uutuus You. Mä harvemmin katon mitään sarjoja, joten multa ei hirveästi sarjasuositteluita saa.

Salainen taitoni on saan kieleni kolmelle. Vaikea selittää, mutta kieleni taipuu outoon aaltomaiseen muotoon. Vau, mikä lahjakkuus!

Salainen paheeni ei nyt mitenkään salainen, mutta rakastan sipsejä. Varsinkin Estrellan Herkku -sipsejä.

Itkettää kertoakin, mutta itken aina kun katson Kenzan raskaudesta kertovia videoita. Kenza on ensimmäinen muotibloggaaja ketä aloin seuraamaan ja on ihan hullua, miten onnellinen pystyn olemaan täysin tuiki tuntemattoman puolesta! Ja tää mun muotiblogi? Kenza made me do it. :D 

Haluan osata laulaa. Mun naapurit varmaan tykkäisi siitä taidosta kans enemmän, kuin tästä nykyisestä hoilauksesta. :D

Kahta en vaihda ja ne on perhe sekä musiikki.

Tälle hymyilen: Maxin sekoilulle. Se on niin hölmö koira, etten kestä. :D

Lempiherkku niin kuin ehdinkin jo mainita, niin sipsit.

Viisaus, jonka olen tähän mennessä oppinut älä kuluta elämääsi niihin asioihin, jotka ei tee sua onnelliseksi. Elämä on liian lyhyt sellaiseen ja jokainen päivä on voittoa. Iskä. 

___

2 kommenttia:

  1. Ihana, ystävikirjat olivat kyllä hauskoja. Ostin vielä aikuisiälläkin yhden pikkumyy ystäväkirjan ystävieni täytettäväksi. Näitä on niin hauska lueskella jälkeenpäin. Täytyypä täytellä itsekin ihan tällainen perinteinen ystäväkirja. :) Oletko jo osallistunut bloggaajien ystäväkirjaan? Jos, et niin kopioi omastani kysymykset ja tee julkaisu, jos kiinnostaa. :) Mukavaa kevättä! https://duniatoropainen.blogspot.com/2018/06/blogiystavakirja.html

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST