torstai 7. helmikuuta 2019

ARJEN PARHAAT


- Kirppikseltä ostettu akustinen kitara. Iskä opetti mulle Metallicaa kun olin pieni ja suunnitelmissa olisi aloittaa harjoittelu uudelleen!

- Hervottomat naurukohtaukset. Olin edellispäivänä eräässä pr-tapahtumassa blogikavereiden kanssa ja meillä oli niin hauskaa, että vieläkin naurattaa. Oon saanut tän blogin kautta niin ihania kavereita ympärilleni ja kaikkein parasta on se, että me kaikki tehdään täysin samaa juttua ja osataan samaistua toisiimme paremmin kuin hyvin.

- Siisti asunto ja vasta pestyn pyykin tuoksu. Oon aika siivousfriikki ja en voi sietää, jos sohvalla näkyy vaatemyttyjä tai keittiössä on astiat hujanhajan ja tasot pyyhkimättä. Imuri myös hurisee joka päivä, vaikkei ehkä tarvisikaan.

- Vaatteiden ja tavaroiden karsiminen. Oon myynyt ja antanut eteenpäin itselleni vähäiselle käytölle jääneitä vaatteita sekä kauneustuotteita ja laittanut saadut roposet suoraan säästöön. Tulee paljon kevyempi olo, kun vaatteet saavat paremman kodin jostain muualta. 


- Ihanat asiakkaat töissä. Parasta on, kun voin tehdä työtä mistä nautin ja kokea onnistumisen tunteita, kun asiakas tulee henkilökohtaisesti kiittämään saamastaan avusta ja palvelusta. On huikeaa, että voin olla avuksi ja auttaa löytämään juuri oikeat tuotteet asiakkaalle!

- Mielenkiintoisten blogiyhteistöiden suunnittelua. Oon niin innoissani tulevan kevään töistä!

- Sympaattinen ruokakaupan kassamyyjä. Hän pakkaa ostokset puolestani ja en oo varmaan ikinä nähnyt, että joku ruokakaupan työntekijä Suomessa pakkaisi asiakkaan ostokset ihan muuten vaan. Saa aina hymyn huulille!

- Äidin opettama resepti täydellisiin lohkoperunoihin. En oo mikään kokki kolmonen, mutta sentään tämä resepti onnistuu multakin. Ensin leikataan perunat lohkoiksi ja laitetaan ne isoon kulhoon, sekoitetaan oliiviöljy sekä haluamat mausteet (itse käytän grillimaustetta, paprikamaustetta ja pippuria), jonka jälkeen laitetaan ne uuniin 200 asteeseen noin 35 minuutiksi. Perunoiden kaveriksi oon tehnyt yleensä wokkivihanneksia. Niin hyvää!


Takki - House of Brandon (saatu, mainoslinkki)
Farkut - Monki
Pipo - Samuji
Huivi - Calvin Klein (saatu)
Kengät - Dr. Martens
Lasit - Ray-Ban

2 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST