tiistai 5. helmikuuta 2019

3 X MITEN PUKEA HAME TALVELLA

Yli vuoden tauon jälkeen vihdoin jatkoa how to style -postaussarjalle! Tänään käydään läpi mun vinkit sekä kolme erilaista asukokonaisuutta mekkojen ja hameiden pukemiseen näin talvella. Liehuvat helmat eivät ole todellakaan siis vain kesävaate, vaan niitä voi pienellä kerrospukeutumisen vaivalla päästä käyttämään myös keskellä talvea. 

Tää asukokonaisuus on varmasti eniten mua! Muhkea pooloneule on tarpeeksi iso kerrospukeutumiseen ja pitkähihainen mekko menee neuleen alle kätevästi. Asuun saa arkisuutta maihareilla sekä muhkealla pipolla ja tämän asukokonaisuuden kaveriksi valitsisin yksinkertaisen villakangastakin, joko mustan tai ruskean sävyssä. Valitsin jokaiseen asukokonaisuuteen perus mustat pillifarkut, mutta esimerkiksi mom jeansit menisivät ehdottomasti kaikkien näiden asukokonaisuuksien kanssa. 

Tässä on vähän naisellisempaa tyyliä. Mua harvemmin näkee korkkarit jalassa, mutta tämä asukokonaisuus oli mun mielestä tosi kiva ja voisin pukea tämän esimerkiksi jonnekin illanviettoon. Korkeavartiset bootsit sopii loistavasti midimittaisen hameen kanssa ja farkut lämmittävät jalkoja niiden alla. Valkoinen pooloneule toimii aina ja kylmempinä päivinä senkin alle voi sujauttaa vielä pitkähihaisen paidan. Tähän asukokonaisuuteen valitsisin takiksi pitkän mustan villakangastakin ja hiuksiin söpön pannan.

Rennompi asu koostuu suuresta collegepuserosta, kipparilakista ja hempeästä kukkaprintistä. Jos asu tuntuu liian synkältä, voi paidaksi valita esimerkiksi keltaisen collegen mätsäämään mekon kukkakuviota. Poolokauluksinen mekko menee piiloon korkeakauluksisen collegen kanssa, mutta ei näytä myöskään pöllömmältä, jos se pilkottaisikin hieman paidan alta.

___

Kesävaatteille on siis käyttöä talvellakin, jos hieman käyttää mielikuvitusta! Ymmärrän mekkojen ja hameiden yhdistämisen farkkuihin joillekin vähän vieraaksi, mutta mä oon sillä kannalla, että kaikkea kannattaa kokeilla ennen kuin tyrmää koko idean! Mikä näistä asukokonaisuuksista oli sun suosikkisi?

Kuvien vaatteet: Bikbok, H&M, Samuji & Dr. Martens

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST