sunnuntai 20. tammikuuta 2019

SUOSIKIT JUURI NYT

Tämä käärmekuosinen vyölaukku on kerännyt paljon kyselyitä ja se on Bikbokilta ostettu! Olin pyörähtämässä yksi päivä töissä ja näin tämän laukun, joka oli juuri laitettu esille. Kaipasin jotain pientä ja näppärää laukkua, johon mahtuisi mun kamera sisään, sillä aina en jaksaisi kantaa kangaskassia mukana, vaan haluaisin käteni vapaaksi. Tänne mahtui just sopivasti mun kamera objektiiveineen ja tää on kulkenut mukana jo monessa menossa. Tykkään myös käärmekuosin ruskeasta värityksestä ja sen myötä se sopii oikeastaan minkä vaatteen ja takin kanssa tahansa, koska ruskean sävyt on todellakin mun suosikkeja!

Vyölaukku - Bikbok

Mun pitkäaikainen suosikki ihonhoitosarja L'Occitanelta alkoi vetelemään viimeisiään, joten ajattelin, että nyt voisin testata jotain muuta! Sain testiin Tonymolyn kehutusta The Chok Chok Green Tea -sarjasta tuotteita käyttöön ja oon ollut näihin todella tyytyväinen. Tuotteet sisältää fermentoitua vihreän teen uutetta sekä antibakteerista sitruunan siemenöljyä. Kasvovesi (Watery skin) puhdistaa kasvot tehokkaasti ja pehmentää talven kuivattamaa ihoa. Kasvoveden jälkeen levitän kasvoille tehokosteuttavan seerumin (Watery essence), joka imeytyy kasvoille hetkessä ja lopuksi levitän vielä geelimäisen kasvovoiteen (Watery cream). Nää tuotteet yhdessä on pelastanut mun kasvot pahimmalta kuivuudelta ja näiden käytön jälkeen tulee tosi freesi ja syväpuhdistettu fiilis kasvoille!

Tuotteet saatu testiin.

Kirppikseltä ostamani lierihatut on ollut kovassa käytössä ja kokoelmastani puuttuu vielä valkoinen hattu, jota en ole vielä löytänyt! Oon tosi ahkera käyttämään erilaisia hattuja; kipparilakkeja, baskereita sekä pipoja ja mun mielestä ne vaan viimeistelee asun ja ilman mitään päässä tulee tosi alaston olo. Nämä myös pelastaa kätevästi huonon hiuspäivän, joka on mulla valitettavan usein. :D

Hatut - kirppis

Jos mulla ei oo hattua päässä, saattaa mun hiuksissa olla joku hiuspanta. Puhuinkin mun pantavillityksestä tässä postauksessa ja eheei, se ei ole laantunut minnekään! Keväällä nää pääsee varmasti enemmän käyttöön, sillä nyt korvat muuttuu alta aikayksikön punaisiksi ja jääkylmiksi ulkona, joten hattu on pakkasilla ehkä vähän parempi valinta.

Vihreä samettipanta - Bikbok
Beige panta - Glitter
Leopardipanta - Glitter

Oon pyöritellyt Dymoa mielessäni jo tovin, mutta en ole jaksanut lähteä Verkkokauppaan asti sitä ostamaan (puolen tunnin sporamatka on vissiin liikaa..), mutta meidän blenderin hajottua lähdettiin käymään Jätkäsaaressa ja ostin vihdoin Dymon! Mun dymoiluja näkyi hieman tässä keittiön esittely -postauksessa. Purkittajafanaatikolle unelmien täyttymys on se, että saa vielä nimetä mitä kaikista purkeista löytyy, haha!

Dymo - Verkkokauppa

Oon tainnut löytää mun uuden lempparineuleen; ylisuuri malli, ruskea väri, löysät hihat, poolokaulus, palmikkoneulos.... tää neule on todellakin niin mun tyylinen kun voi vaan olla! Tästä on tullut se neule, minkä laitan päälleni aina, kun en jaksa miettiä sen kummempia ja haluan vain jotain mukavaa päälle. Eli oikeastaan melkeinpä jokainen päivä viikosta. Krhm...

Neule - House of Brandon (saatu, mainoslinkki)

___

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST