torstai 17. tammikuuta 2019

MEIDÄN KEITTIÖSSÄ


Nyt - vihdoin ja viimein - on keittiön esittelyn aika! Keittiö on ehdottomasti meidän kodin sydän ja ihastuin heti tähän asuntoon juurikin tämän keittiön vuoksi. Meillä oli kriteerinä vuokra-asuntoa etsiessä remontoitu keittiö, jossa pinnat ovat siistit ja modernit, mutta ei osattu arvata että ihan tällainen helmi tulisi vastaan! Tämä keittiö on aika omaperäinen ja erilainen, sillä useimmiten vuokra-asunnoissa keittiöt on tavallisia ilman mitään kikkailuja.


Keittiön pöytä ja tuolit - Ikea
Matto - Jysk
Tiskiharja - Granit
Mikrokuiturätti - Clas Ohlson
Patakinnas - Marimekko
Purnukat - H&M Home & Clas Ohlson
Kori - Jysk
Talouspaperiteline - Hay

Keittiö on Ikeasta hankittu uunia ja keraamista liettä myöden. Kaappitila saattaa näyttää vähäiseltä, sillä tähän keittiöön kuuluu vain kaksi kaappia astioiden ja kuiva-aineiden säilytykseen, mutta kaapit ovat todella syviä ja pitkiä, jonne mahtuu paljon tavaraa ja meillä hyllyt eivät ole läheskään täynnä. Tiskialtaan alla kaapin sisällä on pieni tiskikone ja paikka roskikselle. Näppärää! Tykkään siitä, että keittiö ei ole täynnä kaappeja, vaan tiiliseinä pääsee kunnolla näkyviin ja päivittäisessä käytössä olevat astiat saa laitettua kätevästi esille hyllylle. Ylin hylly meillä on tosin vielä tyhjä, koska ei olla keksitty mitä laitettaisiin sinne! Onko sulla antaa ideoita?


Vati - Iittala, Alvar Aalto
Lamppu - Ikea
Amppeli - Äidiltä saatu
Kasvi - Plantagen

Vanhoille asunnoille tyypilliset korkealla sijaitsevat pikkukaapit on jätetty onneksi tähän keittiöön ja ollaan laitettu sinne säilöön esimerkiksi kivennäisvesipulloja, mikäli kaikki ei mahdu yhtä aikaa jääkaappiin. Meidän astiat ovat suurimmaksi osaksi Ikeasta, Marimekolta tai Iittalalta. Sain joululahjaksi ison kasan Iittalan Kastehelmi -laseja ja ne on ihan mun lemppareita! Marimekon astioista myös iso plussa, sillä ne ovat säilyneet hyvänä päivittäisessä käytössä. 


Verhot - Ellos
Maljakko - Clas Ohlson
Tekokukat - Ikea
Maustesirottimet - H&M Home
Puukori - H&M Home
Kippo - Iittala
Kynttilä - H&M Home

Keittiön pöytä sekä verhot lähtee jossain vaiheessa vaihtoon, sillä mulla on ollut ne jo siitä lähtien, kun muutin omilleni vuonna 2013. Rehellisesti sanottuna alkaa pikku hiljaa kyllästyttää ja tekisi mieli kokeilla jotain muuta! Puukorissa olevasta Kastehelmi -kiposta löytää kätevästi päivän vitamiinit, sillä mun on pakko pitää kaikki lääkkeet ja vitamiinit esillä, tai muuten en muista ottaa niitä - aamupalaa syödessä on helppo noukkia vitskut kipasta niitä unohtamatta.


Meidän asunto on luokiteltu yksiöksi, mutta keittiö sijaitsee omassa huoneessaan ja tykkään siitä ratkaisusta erittäin paljon, sillä mieluummin valitsen keittiölle oman tilan kuin makuuhuoneen. Koko kämpässä on neliöitä noin 40 ja se on meille just sopiva määrä! Tämä asunto tuntuu vieläkin valtavalta edellisen 21-neliöisen asunnon rinnalla, jossa asuttiin neljä vuotta kuin sillit purkissa. Todellinen parisuhdetesti, haha :D.

Tältä siis näyttää tällä hetkellä meidän keittiössä! Onko teillä jotain toiveita, mitä kotipostauksia toteuttaisin jatkossa? Voit tulla kertomaan ideasi ja toiveesi alhaalla olevaan kommenttiboksiin tai vaikkapa Instagramin directiin.

5 kommenttia:

 1. Vau! Aivan ihana keittiö, näyttää just semmoselta sisustuslehden kannesta bongatulta keittiöltä. :D Itsekin olen tykästynyt tuohon punottuun teemaan oleviin sisustuselementteihin! :)

  https://nouw.com/juliaheikkinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, kiitos tosi paljon ♡ Ne on kyllä aivan ihania ja tuo lämpöä koko sisustukseen! :)

   Poista
 2. Oih, teillä on ihan superihana keittiö <3

  VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST