sunnuntai 6. tammikuuta 2019

IKUISUUSPROJEKTI


Lipasto - Ikea
Peilit - H&M Home
Olkikori - Tuliainen Espanjasta
Pieni ruukku - Kirppis
Maljakko - Clas Ohlson
Kynttelikkö - H&M Home
Hattu - Kirppis

Tuntuu, että tää meidän koti on aikamoinen ikuisuusprojekti. Koko syksy ja alkutalvi on mennyt sisustushommissa: sisustusliikkeissä rampaten, rautakaupoissa ihmetellen ja paketteja postista raahaten. Vieläkään täällä ei ole kaikkea mitä ostoslistalla edelleen pyörii, mutta aikalailla valmista täällä meidän liki 40m2 pikkukodissa jo on! 


Tyynyt - H&M Home
Päiväpeitto - Hobby Hall
Pikkupöytä - Veken kaluste (saatu)
Pieni maljakko - Kirppis
Kynttilä - H&M Home

Muutamia DIY-projekteja oon pyöritellyt mielessäni - mm. sängynpäätyä - ja tuun kertomaan niistä teille jos ja kun saan projektin aluilleen. Muuten täällä aikalailla kaikki jo on kondiksessa ja mattojakin ollaan saatu vihdoin hankittua! Parhaimmat piensisustuslöydöt oon tehnyt ehdottomasti kirppiksiltä ja H&M Homesta. Meidän kasvien hankinta on tosin vielä kesken, mutta luonnosta poimitut heinät on ihan mun lemppareita ja ne kestää vaikka kuinka kauan, kun ne kuivattaa. Yksinkertainen, kaunis ja ilmainen sisustusheinä, haha :D. 


Verhot - Marimekko
Sohva - Ellos
Sohvapöytä - Veken kaluste (saatu)
Taulu - Artek
Maljakko - Kirppis
Kynttilä ja huonetuoksu - Mon Sun (saatu)
Tyyny - H&M Home

Sohvanurkkaus on pysynyt aikalailla samanlaisena, kynttilät ja lehdet vaihtelee tosin fiiliksen mukaan. Oon edelleen yhtä innoissani meidän pellavaisista Unikko-verhoista ja ne tulee kyllä olemaan aina meidän kodin näyttävin sisustuselementti! Myös sohva on kerännyt paljon kyselyitä ja oon ollut siihen todella tyytyväinen. Sohva kestää istumista sirosta ulkomuodostaan huolimatta ja on yllättävän mukava, vaikkei mikään löhöilysohva olekaan. Sohvan ilmettä saa myös helposti muutettua tyynyin sekä viltein ja tällä hetkellä oon tykännyt pitää tuota ruskeaa tekoturkistyynyä siinä. Sohvapöytä oli Eetun valinta ja hieman epäröin sitä harmaan värinsä vuoksi, mutta se tuo kivaa kontrastia muuten ruskeaan ja lämminsävyiseen sisustukseen.


Amppeli - Äidiltä saatu
Ruukku ja kasvi - Plantagen

Postausta keittiöstä on tulossa seuraavaksi ja olette kyselleet sitä tosi paljon, eli nyt voin vihdoin sanoa että tulossa on! Keittiön sisustaminen on ollut oma pieni haasteensa, mutta nyt kaikki alkaa olemaan kondiksessa ja pääsen näyttämään sitä teille. Viimeisin kuva keittiöstä täällä blogissa onkin otettu sen ollessa ihan tyhjillään - aika päivitykseen on siis tarpeen. Lisää kotiimme liittyviä postauksia löytyy kategorioista KOTI-tagin alta!

___

Tältä meillä näyttää siis tällä hetkellä! Oon kyllä päässyt ihan elementtiini tän sisustusprojektin kanssa, kun vanhassa asunnossa en päässyt oikein toteuttamaan mitään suunnitelmiani. On ihanaa sanoa, että kotona on hyvä olla - vihdon ja viimein. 


2 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST