sunnuntai 13. tammikuuta 2019

IHAN TAVALLISTA VAAN


Ihanaa sunnuntaita - toivottavasti teidän viikko on sujunut kivasti! Päätin tulla jakamaan teille parit satunnaiset räpsyt torstailta, jolloin näin Janinaa lounastreffien sekä pr-toimistovisiitin merkeissä. Ihan tavallista arkea siis! Oli ihanaa nähdä Janskua pitkästä aikaa ja päästä höpisemään kaikesta maan ja taivaan väliltä. 

Mun arkikuvapostaukset on jäänyt vähän vähiin ja mun pitäisi todellakin petrata tän asian kanssa. Ei se oo niin vaikeeta kantaa se kamera mukaan kaikkialle, että näitä ihan tavallisia arjen kuvia päätyisi taas tänne blogiin, mistä oottekin tykännyt! Se vois olla vaikka mun uuden vuoden lupaus, että otan nämä arkikuvapostaukset taas to do -listalle.

Tänään olisi suunnitelmissa käydä ottamassa parit yhteistyökuvat niin mulle kuin Eetullekin. Oon kyllä niin kiitollinen siitä, että oon löytänyt vierelleni tollasen tyypin, jolla on samat kiinnostuksen kohteet kuin mulla ja voidaan toteuttaa niitä yhdessä. Ihan parasta! 

Mutta nyt ei kyllä teksti luista tämän enempää, joten meikä laittaa koneen kiinni, pakkaan kimpsut ja kampsut ja suunnataan ulos etsimään kuvausspottia. Palataan taas!

___


Kuvat musta: Janina

Takki - Monki (mainoslinkki)
Neule - House of Brandon (saatu, mainoslinkki)
Farkut - Monki (mainoslinkki)
Kengät - Dr. Martens
Laukku - Bikbok

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST