torstai 24. tammikuuta 2019

8 X POSITIIVISTA ASIAA


1. Nämä ihanat aurinkoiset ilmat, mistä ollaan päästy jälleen nauttimaan. 

2. Päivät on vihdoin alkanut pidentymään ja nyt pimeä tulee vasta neljän aikoihin. Suomessa asustavan pienet ilot, haha!

3. Ariana Granden uusi biisi 7 rings on soinut repeatilla ja siitä on tullut kyllä ehdottomasti yksi mun voimakappale God is a womanin lisäksi. Ja samalla myös meidän kaveriporukan theme song! I see it, I like it, I want it, I got it...

4. Loppuviikon kivat suunnitelmat! Juhlitaan Empun synttäreitä ja pääsen näkemään kavereita sekä perhettä pitkästä aikaa, kun matkaan Satakuntaan pidennetyksi viikonlopuksi. Sunnuntaina tosin palaan jo hyvissä ajoin ja illalla olisi suunnitelmissa mennä syömään työporukan kanssa!


5. Kampaamokäynnin varaaminen ensi kuulle. Oon käynyt viimeksi vuosi sitten kampaajalla, joten ehkä on aikakin mennä. Lopputuloksesta on tulossa myöhemmin blogiin postausta, sekä teille ehkäpä jotain alennuskoodia kyseiseen kampaamoon! Pysykää siis kuulolla, mikäli teidän hiukset kaipaavat freesausta.

6. Lakanoiden vaihtaminen on ihan parasta ja rakastan mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin! Oon saattanut myös jäädä makoilemaan niihin vähän liian kauaksi aikaa: allekirjoittanut nousi yhtenä päivänä ylös vasta kahdentoista aikaan päivällä, vaikka oli herännyt jo yhdeksältä, koska ei vaan halunnut nousta pehmeiden lakanoiden seasta ylös :D.

7. Meidän lähikauppaan oli tullut myyntiin mun suosikkisuklaata, nimittäin Kinderin Happy Hippo -patukoita. Oon ennen hamstrannut niitä mukaani ulkomailla ollessani ja nyt niitä löytyi meidän lähikaupasta, wuhuu! Jos et oo vielä maistanut kyseistä herkkua, niin suosittelen että teet sen asap.

8. Äitini pääsee harvoin tänne Helsinkiin mun luokse, mutta nyt hänelle sattui työmatka sopivasti ja nähtiin pitkästä aikaa Helsingissä!


Takki - Kirppis
Neule - House of Brandon (saatu, mainoslinkki)
Farkut - Monki
Kengät - House of Brandon (saatu, mainoslinkki)
Laukku - Bikbok


4 kommenttia:

  1. Haha meiän kaveriporukan versio tosta laulusta menee I see it, I like it, I want it, I can't afford it... :'DD

    VastaaPoista
  2. Oi että miten kiva asukokonaisuus 8)! noi laukku on ihan ylimagee :)!

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST