tiistai 1. tammikuuta 2019

2018 - KIITOS, KUN OLET NYT OHI


2018 - elämäni kamalin vuosi, mutta myös silmiä avaava ja tapahtumarikas. Saavutin paljon asioita mitä en olisi uskonut saavuttavani, matkustin mitä upeampiin maihin ja sain paljon uusia ystäviä. Kaiken surun keskellä on tapahtunut hyvääkin. Mitä tämä rankka ja haastava vuosi sitten opetti mulle?


Viime vuonna tapahtui niin paljon kaikkea ja tuntuu, että mun pää ei vieläkään käsitä ihan kaikkea mitä vuoden aikana on tapahtunut. Vuosi 2018 riepotteli mua todella syvissä vesissä, mutta samalla se vuosi antoi myös mulle ihan älyttömästi rohkeutta ja ylpeyttä itseäni kohtaan. Olisin voinut antaa kaiken vaan olla, jäädä sinne sängyn pohjalle ja luovuttaa kaiken suhteen, mutta mä otin itseäni niskasta kiinni ja tein sen mitä mun pitää tehdä: jatkaa elämää. 


Kaiken surun keskellä mulla on ollut aina se valo siellä tunnelin päässä. Oon niin kiitollinen kaikille, jotka on ollut mun tukena vuoden aikana, sillä ilman sitä tukea en olisi todellakaan näin vahva ja positiivinen. Oon oppinut käsittelemään surua sekä ahdistusta oikein ja siellä pilvien päällä iskä tsemppaa mua joka ikinen hetki. Tän vuoden jälkeen mä tiedän, että mä selviän kaikesta. Jos mä tästäkin selviän, selviän ihan varmasti kaikesta mitä tämä elämä mulle vielä antaa. Tää vuosi jätti mulle syvät haavat ja traumat, mutta uskon, että ne jollain tapaa myös vahvistaa mua.


Vaikka tää vuosi oli kaikin mahdollisin tavoin kamalin koskaan, oon saanut kokea myös hyviä asioita. Oon tutustunut aivan mahtaviin ihmisiin ja lähentynyt entisestään vanhojen ystävien kanssa. Oon rakastunut joka päivä vain enemmän ja enemmän. Oon päässyt matkustamaan mitä upeampiin paikkoihin; nähnyt Alpit sekä turkoosit Sveitsin järvet, päässyt matkustamaan Ranskan Rivieralle muiden bloggaajakollegoiden kanssa sekä viettänyt ihanan viikonlopun Eetun kanssa Kööpenhaminan arkkitehtuuria ihastellen. Muutettiin aivan täydelliseen uuteen asuntoon, jossa on hyvä olla. Mä valmistuin ja hankin itselleni työn, oon kehittynyt hurjasti blogin suhteen ja kaikki mahdollisuudet mitä oon saanut blogin kautta on ihan uskomattomia. Nämä monet hyvät asiat mitä vuoden aikana tapahtui antoi mulle vaan rutkasti voimia kaikkeen. Elämällä on mulle vielä niin paljon annettavaa.


Oon oppinut, mikä on elämässä tärkeintä ja sen, että mikään ei ole itsestäänselvää. Oon oppinut olemaan kiitollinen siitä mitä mulla on. Elämästä pitää nauttia just nyt, ei kymmenen vuoden päästä, vaan just nyt. Ikinä ei tiedä milloin se viimeinen päivä koittaa. Pitää nauttia jokaisesta päivästä ja tehdä juuri niitä asioita, mistä itse pitää. Elämä on liian lyhyt siihen, että kuluttaa päivänsä vaikkapa epämiellyttävään työhön tai negatiivista energiaa tuoviin ihmisiin. Sä elät tätä elämääsi itseäsi varten. 


Mulla on tasan yksi tavoite vuodelle 2019 ja se on elää tätä elämää. Nauttia jokaisesta hetkestä, itkeä kun itkettää, nauraa vatsalihakset kipeiksi vaikka joka päivä, nähdä maailmaa, kehittyä työssäni, inspiroida muita, inspiroitua ja oppia joka päivä uutta. Mä en halua enää suunnitella mun elämää sen kummemmin, vaan annan kaiken mennä omalla painollaan. Se jos joku tuli huomattua, että elämä on arvaamaton ja just siksi siitä pitää osata nauttia vielä kun voi. Sitku-elämän voi heittää romukoppaan.


Mä oon niin valmis heittämään hyvästit vuodelle 2018 ja sanomaan tervetuloa vuodelle 2019. Kiitos kaikille teille, jotka olitte mukana mun vuodessa. 

Great time for new beginnings!

4 kommenttia:

 1. Siis vau mitä kuvia! Sulla on kyllä ihan pettämätön tyylitaju! Löysin sun blogin joskus viime kesänä tai keväänä kun törmäsin sun joihinkin asukuviin joista olin ihan häkeltynyt, ja oonkin sen jälkeen monta kertaa lukenu sun blogin alusta asti ja joka kerta vaan hämmästelen sun asukuvia! Vaikka suomessakin on vaikka kuinka monia näitä todella tunnettuja muotibloggaajia, ei niistä kyllä kenenkään tyylitaju vedä mun mielestä vertoja sulle. Oon kyllä ihan kateellinen sun vaatekaapille, joka kerta sun asukuvissa sulla on päällä esim kengät/takki/päähine mistä mietin vaan että ei saakeli mun on niin pakko saada kans tollanen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti ♡ Kiitos sulle tuhannesti, kun oot jaksanu kerta toisensa jälkeen lueskella mun blogia ja on ihan huippua, jos oon voinut inspiroida sua jollain tavalla!! Piristit mun päivää niin paljon, että en voi sitä sanoin kuvailla. Ihanaa uuden vuoden alkua sulle ♡!!!

   Poista
 2. Samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa tyylitajusta ja kuvusta! :)

  VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST