sunnuntai 30. joulukuuta 2018

VUODEN LUETUIMMAT POSTAUKSET

Moikka kaikille! Vuosi alkaa pian olemaan paketissa ja tämän vuoden postauksia läpi käydessä ajattelin, että voisin tulla näyttämään teille ne postaukset joita on luettu tänä vuonna eniten! Mulla oli pieni aavistus mitkä postaukset tulee olemaan kärkipaikoilla, mutta pari ylläriä tuli mullekin. Heittämällä vuoden luetuin postaus. Löydettiin vihdoin syksyllä meille uusi asunto, joka on meille ihan täydellinen ja oon vieläkin ihan fiiliksissä tästä asunnosta. Koko syksy ja nyt alkanut talvi on mennyt aika kämppähuumassa ja sisustuksesta on tullut oikeastaan aika iso projekti. Toivottavasti pääsen pian taas tekemään teille postausta siitä, miltä meillä nyt näyttää! 


Ehkä vaikein postaus mitä olen ikinä kirjoittanut. Isäni menehtyi tänä kesänä kymmenen kuukautta syöpädiagnoosin jälkeen ja tää vuosi on ollut suoraan sanottuna yhtä helvettiä. Te, ihanat lukijani ootte mulle niin tärkeitä, että halusin tulla kertomaan myös teille nämä surullisemmat uutiset ja mitä mun elämässä on meneillään. Kiitän tuhannesti jokaisesta osanotosta ja viestistä, mitä olette mulle laittaneet. Ne merkitsee mulle niin paljon.


Tämä postaus todellakin yllätti! Tein postauksen ihan hetken mielijohteesta, kun olin alkanut tekemään kulmakarvani uudella tavalla. Rutiinit ovat kuitenkin taas vaihtuneet, joten pitäisi varmaan tehdä pieni update tähän kulmakarvahöpötykseen. :D


Mulla ja Eetulla tuli maaliskuussa neljä vuotta yhdessäoloa täyteen ja pian juhlitaankin taas! En ole oikeastaan ennen kirjoittanut mun ja Eetun tarinasta, joten tää postaus keräsi aika paljon näyttökertoja. Todella, todella henkilökohtainen postaus, mutta oon ylpeä siitä, että julkaisin tämän. Meidän suhde oli aikamoisessa myrkyssä, mutta nyt kaiken jälkeen voin vihdoin sanoa, että rakkaus voittaa aina.


Tän vuoden lempparikuvat löytyy ehdottomasti tästä postauksesta ja selvästi ne myös kiinnosti teitäkin! Eetu on kyllä super taitava kuvaaja ja se jaksaa kuvaa mua ihan missä vaan ja milloin vain - vaikka sitten heinäpuskassakin. 


Ensimmäinen postaus isäni kuoleman jälkeen. Muistan tarkasti tuon päivän, jolloin käytiin ottamassa nuo kuvat. Olin tosi väsynyt, mutta halusin silti mennä kuvaamaan, kun tiesin, että mulle tulee siitä parempi mieli.


Vuoden luetuin asupostaus! Tän postauksen kuvat ovat myös kuluneen vuoden lemppareita.   Ihan huippua, että teillä on riittänyt kiinnostus myös näihin mun ihan tavallisiin arkiasuihin keskittyviin postauksiin.


Oon super onnellinen, että tää postaus löytyi luetuimpien listalta. Toivon, että oon saanut mahdollisimman monet teistä kiinnostumaan kirppareista ja tämä ABC-postaus onkin aika hyvä vinkkipläjäys kirppistelyyn. Suosittelen ehdottomasti lukemaan!

___

Kiitos kaikille, jotka olette olleet mukana tässä vuodessa ja kiitos tuhannesti, kun olette lukeneet mun blogia. Ens vuonna taas mennään eikä meinata. Tuun vielä höpisemään teille lisää mun fiiliksistä uuden vuoden alkaessa, joten siihen asti: hyvää uutta vuotta teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kiva et oot jaksanut blogata vaikka henkilökohtaisessa elämässäsi on ollu surua ja hyvää Uutta vuotta! T:johanna blogin lukijasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogi on tuonut paljon voimaa jokaiseen päivään! Hyvää uutta vuotta myöskin sinne :)

      Poista

INSTAGRAM

PINTEREST