torstai 20. joulukuuta 2018

TEKOTURKISTA & KIILTONAHKAA


ASU

Takki - Monki
Neule - Forever 21
Housut - Junkyard XX-XY (saatu)
Kengät - Dr. Martens
Laukku - Louis Vuitton
Hattu - H&M

___

Tekoturkiksen sekä -nahan yhdistäminen toisiinsa on yksi mun lempparikomboista: pehmeän materiaalin yhdistäminen rohkeaan nahkaan toimii aina! Kaivoin jälleen nämä Junkyardin vinyylipöksyt kaapista käyttöön ja oon saanut nämä rikkikin jo kerran, mutta onneksi sain nämä parsittua takaisin kasaan. Ehdottomasti villeimmät housut mitä multa löytyy!

Tulin eilen jo joulun viettoon tänne kotikonnuille ja tarkoitus olisi nähdä kavereita vielä ennen joulua - onkin vierähtänyt jo tovi siitä, kun oon hengaillut mun täällä asuvien ystävien kanssa. En oo nyt kuukauteen ehtinyt käymään äidin luona (tuun kertomaan sunnuntaina lisää siitä, mitä mun elämässä on tällä hetkellä meneillään), mutta täällä sitä nyt vihdoin ollaan ja ehdin olemaan vähän pidempään täällä, ennen kuin lähden taas takaisin kotiin. Aikamoista haipakkaa on ollut tämä loppuvuosi!

Sen pidemmittä puheitta toivotan teille aivan mahtavaa torstain jatkoa ja hei, jouluun ei ole enää montaa yötä! :)

Ps. Onko joku teistä siellä ruudun toisella puolella tulossa ensi vuoden lokakuussa Ariana Granden keikalle? Hypin kirjaimellisesti tasajalkaa ja kiljuin onnesta, kun näin keikkapäivän varmistuneen ja nyt on permantoliputkin taskussa ensi syksyä odottelemassa. En malta odottaa!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST