tiistai 18. joulukuuta 2018

LUONNOLLINEN JOULUMEIKKI

Postauksen tuotteet saatu testiin pr-toimistoilta.

Oon alkanut menemään meikkauksen suhteen kohti luonnollisempaa lookia ja sitä en ois uskonut itsestäni vielä kaksi vuotta taaksepäin, kun laitoin joka päivä irtoripset ja kunnon luomivärit sekä eyelinerit. Mieli muuttuu ja nykyään tykkään kulkea suht luonnollisissa meikeissä ja eyelinerikin on ollut jo kauan käyttämättömänä, vaikka ennen en olisi voinut edes elää ilman sitä. 

Jouluun on enää alle viikko ja ajattelin tulla näyttämään teille mitä tuotteita käytän hehkuvaan pohjameikkiin sekä mikä punainen huulipuna on juuri sopivan kosteuttava talven kuivattamiin huuliin!


Hehkuvan pohjameikin a ja o: kevyt meikkivoide ja puuteri minimiin! Oon käyttänyt jo tovin tuota Lumenen Beauty Seerumia, joka on just ihanan kevyt meikkivoide, mutta punoittavimpia näppylöitä se ei peitä niin kuin haluaisin. Oon töpötellyt tuota Pretty by Flormarin peitevoidetta vaikeimpiin kohtiin, joka on myös tosi kevyttä koostumukseltaan eikä tee tunkkaista fiilistä kasvoille.


Kaikkein parhaimman ja hehkuvimman lopputuloksen saa, kun ei käytä kasvoihin mitään puuterimaisia tuotteita. Mun lemppari hohdetipat Lumenelta oli päässyt loppumaan, joten tein korostukset poskipäille, kulmaluulle, silmien sisänurkkaan ja nenän varteen puuterimaisella highlighterilla. Aurinkopuuterin voi korvata esimerkiksi paria sävyä tummemmalla kevyellä meikkivoiteella. Jos kuitenkin haluat laittaa puuteria, laita sitä vain niihin kohtiin mistä haluat kiillon pois, esimerkiksi leukaan tai silmien alle.


Huulipunana tähän meikkiin käytin tätä Maybellinen Daring Ruby sävyistä huulipunaa. Puikossa lukee huulipunan olevan matta, mutta tuote ei kuivu huulilla ja jää jopa hieman kiiltäväksi. Se ei kuitenkaan ole mikään huono asia varsinkin näin talvella, kun huulet tarvitsee koko ajan kosteutusta!


Mun vinkki tummien ja värikkäiden huulipunien levitykseen on huulipunasiveltimen käyttö. Levitän huulipunaa ensin aivan normaalisti puikosta, jonka jälkeen alan pienellä siveltimellä  käymään huulten reunoja läpi, jotta reunat eivät jää röpelöisiksi. Varsinkin näyttävimpien huulipunien kanssa saa olla aika tarkka reunojen suhteen, että lopputulos pysyy kauniina eikä sottaisena.


Luomiin en laittanut muuta kuin vaaleaa luomiväriä ja hiukan aurinkopuuteria luomivakoon: tässä meikissä ei tarvitse alkaa sen enempää kikkailemaan, vaan annetaan kuulaan pohjan, tuuheiden kulmien ja värikkäiden huulien olla meikissä ykkösenä. Mikäli mun Lumenen hohdetipat eivät olisi olleet loppu, olisin taputellut pienen hohdon myös luomillekkin. No, ei tämä näinkään tyhmältä näytä!
___ 

Meikkaatko sä jouluna luonnollisesti, vahvasti vai jätätkö kokonaan meikkaamatta kasvot? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST