sunnuntai 2. joulukuuta 2018

KULUNUT VIIKKO PUHELIMESTA


Tilasin meille uuden päiväpeiton Hobbyhallista ja tykkään tästä tosi paljon! Synkkä musta päiväpeitto sai luvan siirtyä ja se oli erittäin hyvä päätös. Meidän sänky näyttää muuten vielä vaan vähän kolkolta, sillä mielestäni tyynyjä on liian vähän (terkuin sisustustyynyhullu :D) ja haluaisin viritellä tuohon jonkun DIY sängynpäädyn. Joku puinen versio olisi erityisesti mun mieleen!

Oon viihtynyt vähän liikaakin sängyllä viltin alla konetta näpytellen, mutta aurinkoiset ilmat on saanut mutkin onneksi enemmän ulos täältä kotoa.


Muilla on aamukahvi, mutta mulla on aamupepe! Mun heikkous on ehdottomasti Pepsi Max ja nimenomaan Max, ei normaali Pepsi missään nimessä. :D Jääkaapista pitää aina löytyä siksari pepemakea.

Mentiin kuvailemaan materiaalia blogiin normaalia aikaisemmin ja aamun aurinko näytti super kivalta kuvissa ja ihan muutenkin. Pitäisi useammin kuvata aamulla, kun valo on parhaimmillaan!Auringosta puheen ollen - oon nyt nähnyt meidän asunnon ensimmäistä kertaa auringonvalossa ja voi vitsit, miten valoisaa täällä on auringon paistaessa. Keittiöön tulvii ehdottomasti parhain valo! Postausta meidän keittiöstä on myös tulossa myöhemmin, sitten kun olen saanut hankittua parit puuttuvat jutut. 

Mun viime talven käytetyin takki pääsi taas käyttöön ja on edelleen ihan lemppari! Tää tekee tällaisesta tylsästä arkiasustakin mielenkiintoisen. Takki on ostettu viime vuonna Monkin aleista.


Kävin maanantaina Marsaanan joululahjaloungella pyörähtämässä ja talo oli ihan täynnä vaikka mitä ihanuuksia, mm. Kicksin, Beautyblenderin ja Mon Sunin lahjapakkauksia. En oo vieläkään päässyt joulumoodiin, mutta tuolla joululaulujen soidessa vähän munkin sisäinen jouluhulluus nosti päätään. Ehkä se sieltä vielä tulee, viimeistään sitten aattona.


Hitaina aamuina tykkään tehdä pikasiivouksen koko asuntoon, laittaa pesukoneen tai astianpesukoneen pyörimään ja avata ikkuna hetkeksi, että sisäilma raikastuu. Varsinkin näillä pakkasilmoilla rakastan avata ikkunan ja päästää kirpeää ilmaa koko asuntoon. Lakanoiden vaihtaminen kuuluu myös mun lemppareihin - puhtaisiin lakanoihin köllähtäminen illalla on ihan parasta!


Kuljen nykyään suurimman osan ajastani meikittä ja vaikka en mikään kedon kaunein kukka ole ilman meikkiä, en anna enää sen häiritä. Nuorempana en olisi suostunut menemään lähikauppaa pidemmälle ilman meikkiä, mutta nyt on ihan eri ääni kellossa. 

Kirppiskierroksen saalis! Ruskea villahattu, kaksi pientä maljakkoa kukille ja vanha Saksa-Suomi sanakirja vuodelta 1951. Vanhat kirjat ja sisustuselementit on mun mielestä jotenkin tosi hienoja ja kiehtovia! Näin tämän kököttävän hyllyssä ja kellastuneet vanhat sivut sekä rosoinen ulkoasu sai mut ostamaan tämän kotiini. Fun fact: isäni asui Saksassa yhdessä vaiheessa ja kävin yleensä n. neljä kertaa vuodessa Saksassa hänen luonaan. Silloin kieli taittui ihan hyvin, vaikka en ollut ikinä lukenut saksaa koulussa, mutta nyt oon unohtanut ihan kaiken! Ehkä tätä lueskellessa muistuu jotain mieleen :D. 


Uusi asetelma meidän yöpöydälle! En oo ihan varma vielä, että jääkö tuo kynttilä tuohon, mutta näillä mennään ainakin toistaiseksi. Oon rakastunut heinäkasveihin/rantakaisloihin sisustuksessa ja oonkin kuivatellut monta kaislaa maljakoihin. Oon käyttänyt kuivatuksessa apuna hiuslakkaa, joka on toiminut tosi hyvin eikä heinät ole varisseet yhtään. 

Meidän asunnon rappukäytävä näytti ihanan valoiselta auringon tulviessa sisään isoista ikkunoista. Mua on aina kiehtonut vanhat asuinrakennukset ja nykyinen asuinrakennuksemme on rakennettu vuonna 1928. Meidän edellinen asuinrakennus muutaman sadan metrin päässä tästä nykyisestä taisi olla kymmenen vuotta uudempi! Helsingin kantakaupungissa näitä vanhoja taloja löytyy yllin kyllin ja niissä vaan on sitä jotain. Pyöriteltiin yhdessä vaiheessa myös uudiskohteiden mahdollisuutta, mutta ne ei tuntunut yhtään omalta. Ps. marmorirappukäytävä on kieltämättä aika cool :D.Käytiin nappailemassa parit asukuvat Eetun kanssa ennen kuin hän lähti muihin kuvaushommiin ja täältä lähialueilta löytyy kyllä kuvausspotteja vaikka mihin lähtöön. Tällöin otetut kuvat tulevat julki tänne blogiin tiistaina! Kuvailin alkuviikosta aika paljon, koska säätiedotus on näyttänyt tuleville päiville lähinnä myrskytuulta, lumisadetta ja pilvistä säätä. Otettiin siis aurinkoisesta säästä kaikki irti!Hattu pääsi paraatipaikalle vaaterekin kulmaan!

Maistoin vihdoin ja viimein Oatlyn suklaajätskiä ja vitsit että oli hyvää! En tykkää yhtään maitojäätelöiden jälkimausta, joten tää oli todella huippu vaihtoehto eikä jäänyt paha maku suuhun. Maistoin myös saman merkin vaniljajätskiä, mutta tää suklaa on ehdottomasti enemmän mun mieleen. Oatlyn muutkin tuotteet on ihan mun lemppareita!Perjantai kului Dangerous Woman Diaries docuseriesin parissa ja tunteet kyllä heitteli aikamoista vuoristorataa tuota katsoessa. Tuli kyllä itkettyä ja myös naurettua; Ariana on niin maanläheinen ja rakastava tyyppi, joka ei todellakaan ansaitse sitä kaikkea pahaa mitä hänelle on tapahtunut. Mun esikuva.

Joulukuun eka ja joulukalenterin avauksen aika! Sain Marsaanalta tämän Kicksin joulukalenterin, kun showroomilla käydessäni keskustelu kääntyi joulukalentereihin ja tajusin, että mullahan ei ole yhden yhtä kalenteria. Asia kuitenkin korjaantui ja oon niin kiitollinen tästä kalenterista - mun ihka eka kosmetiikkakalenteri! Korkkasin mun Monkin tekoturkin näin joulukuun kunniaksi ja tää takki oli kyllä ihan nappiostos. En ees muista, milloin olisin viimeksi ostanut takin uutena, mutta käyttämättömäksi jääneitä takkeja myydessä päätin, että nyt voisin ostaa sen jääkarhutakin, jonka syövereihin voi kovimmilla pakkasilla kietoutua. Pitää käydä ottamassa asukuvat tän takin kanssa, niin näette miltä tää näyttää päällä!

Artekin liikkeessä pyörähtämässä. Voisin mielelläni kotiuttaa tuolta vaikka mitä!Käytiin Deutsche Schulen sisäpihalla pikkuisella joulubasaarilla. Tuli kyllä pienoinen ikävä taas Saksaa ja joulumarkkinoita, kun en ole päässyt siellä hetkeen käymään. Ehkäpä ensi vuonna voisi taas mennä Saksaan pitkän ajan jälkeen ja Lübeckiin olisi kiva päästä muistelemaan kaikkia kivoja hetkiä!

Joulubasaarilta suunnattiin Tuomaan markkinoille ja väenpaljoutta kyllä riitti. Joulufiilis taas hieman nosti päätään, joten eiköhän se sieltä vielä tule!

___

Siinä mun viikko lyhykäisyydessään puhelinkuvien muodossa! Ajattelin aluksi, että toteuttaisin tämän kameralla otetuille kuvilla, mutta päädyin puhelinkuviin, jotta en liikaa alkaisi miettimään itse kuvan ottamista ja ottaisin kuvia tähän postaukseen herkemmin sekä suunnittelemattomasti. Haluaisitteko nähdä tällaisia lisää vai enemmän kameralla otettuja arkikuvia?


2 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST