sunnuntai 9. joulukuuta 2018

KODIN TOIVELISTA


Tyynynpäälliset, kynttilä, kori, puupeili & puulaatikko - H&M Home
Amppeli & maustesirottimet - Stockmann
Kasvi - Plantagen
Talouspaperiteline - Hay
Juuttimatto - Eurokangas
___

Ollaan hankittu meidän kotiin nyt ne isoimmat hankinnat, eli sohva, sohvapöytä, lipastot sekä muut kaapit ja säilytysratkaisut. Isoista hankinnoista siirrytään siis pieniin ja oon laatinut itselleni pientä ostoslistaa, jota pitäisi pian alkaa käymään läpi. 

Matot puuttuu edelleen jokaisesta huoneesta ja olen kaavaillut samanlaisia pyöreitä juuttimattoja niin keittiöön kuin olo/makuuhuoneeseen. Viherkasveja ei myöskään ole tällä hetkellä, sillä luovuttiin niistä muuton yhteydessä, kun ne olivat jo vähän kärsineitä. Keittiöstä puuttuu myös pieniä, mutta oleellisia hankintoja ja huomattiin myös meidän keittiön ikkunan edessä olevan pieni koukku, johon saisi kätevästi amppelin. Amppelikasvi tosin tuottaa vielä kysymysmerkkejä, mutta eiköhän me joku sopiva löydetä.

Meidän kodin sisustustyyli on ajattomien designien yhdistämistä maanläheisiin väreihin ja materiaaleihin. Kaikki bambu- ja juuttiasiat on just mun mieleen ja tykkään myös yhdistää eri puiden sävyjä toisiinsa. Kuten pukeutumisessakin tykkään hullutella ja kokeilla vähän kaikkea, sitä oon myös sisustuksen suhteen! Lopputulos pitää kuitenkin olla harmoninen, kaikkea ei munkaan silmä kestä :D.

Näiden sisustustavaroiden lisäksi meidän pitäisi hankkia lisää pussilakanoita sekä aluslakanoita, sillä meillä on niitä aivan liian vähän. Heitettiin muutossa pois kaikki huonokuntoiset petivaatteet ja ei kyllä hirveästi jäänyt mitään jäljelle. Paljon on siis vielä hankittavaa, mutta käyn ostoslistaa läpi myös kirppiksillä, että en ihan vararikkoon joudu. Kirppiksiltä löysinkin jo ostoslistalla olleita pieniä maljakoita sekä muita sisustuskoristeita. Kaikkea ei siis tarvitse todellakaan ostaa uutena ja kirpparilta ne uniikeimmat löydöt löytyy.

Lisää kuvia meidän asunnosta on siis tulossa, kun saadaan tämä enemmän kondikseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST