tiistai 25. joulukuuta 2018

JOULULOMALLA

Heippa kaikille ja toivottavasti teidän joulu on mennyt kivoissa merkeissä. Mun joulu kului perheen kanssa ollessa hyvää ruokaa syöden ja pitihän sitä tietenkin katsoa myös Joulupukin kuumalinjaa, Lumiukkoa sekä Joulupukkia ja noitarumpua: nämä kolme ohjelmaa ja elokuvaa on tehnyt mun jouluni jo pienestä tytöstä asti! Kävin myös pitkästä aikaa joulusaunassa ja sen tuomaa rentoutunutta fiilistä ei kyllä voita mikään.

Tämä joulu oli hieman erilaisempi kuin muut viettämäni joulut, kun koko perhe ei olekaan enää kasassa. Joulun kiireetön tunnelma, läheisten läsnäolo sekä joululaulut sai kuitenkin mielen piristyneeksi ja on ainakin sitten loppuelämäkseni muistoja jouluista, jolloin koko perhe oli vielä yhdessä. Kaikesta huolimatta vietettiin ihana ja rauhallinen jouluaatto!


Mä ajattelin nyt pitää pienen joulubreikin täällä blogin puolella, sillä en oikeastaan edes muista milloin olisin pitänyt ihan kunnolla taukoa niin, että en kuvaisi yhtään materiaalia moneen päivään. Luultavasti palailen jo uudenvuoden tienoilla, mutta ehkä mä olen ansainnut nämä pari päivää pientä hengähdystaukoa kuvailuista ja kirjoitteluista, vaikka sitä kuinka rakastankin!

Palaillaan siis taas pian ja nauttikaa täysillä läheistenne seurasta ja tietenkin myös siitä omasta ajasta, jos vietätte joululomaa 

Ps. Laitan teille vielä tähän loppuun mun pari lemppari joulubiisiä, joita kuunnellessa tämän vuoden joulu on mennyt! Varsinkin Elviksen ja Arianan joululaulut on ihan mun suosikkeja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST