tiistai 11. joulukuuta 2018

JOULUINEN HELSINKIASU

Takki - Monki
Neule - H&M
Housut - Zara
Kengät - Dr. Martens
Pipo - DIY
Laukku - Louis Vuitton

___

Joulu on saapunut Helsinkiin ja käytiin katsastamassa joka vuotiset Tuomaan markkinat. Joulumarkkinoilla on aina se oma tunnelmansa glögin tuoksuisessa pakkasilmassa kävellessä joululaulujen soidessa. On myös ihanaa, kun kaupunki on täynnä jouluvaloja eikä ulkona vallitseva harmaus näytä enää niin masentavalta. Milloinkohan me saadaan pysyvä lumi tänne Helsinkiin?

Tuomaan markkinat on varmaan joulukuun kuvatuin paikka Helsingissä ja markkinoilla otettuja kuvia tuskin pystyy hirveästi välttämään sosiaalisessa mediassa ja blogeissa, haha :D. Talvella kuvauspaikat on vähän rajalliset isossakin kaupungissa ja varsinkin kun lumen tuomaa valoa ei ole mailla halmeillakaan.

Tähän talviseen asuun pääsi tämä mun uusi Monkin valkoinen tekoturkki, mistä puhuinkin pari postausta taaksepäin. Oon edelleenkin sitä mieltä, että tää oli erittäin hyvä ostos ja muuntautuu asuun kuin asuun. Tää myös eroaa mun muista takeista siten, että mulla ei oikeastaan ole valkoista takkia; valkoinen farkkutakki tosin löytyy, mutta paksumpia takkeja vaaleissa väreissä mulla ei ollut. Asia on nyt siis korjattu!

Ootteko te päässyt jo joulutunnelmiin? :)


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Tuomaan markkinat on supertunnelmalliset ilman luntakin, mutta toivottavasti saataisiin lumipeitekin tänne mahdollisimman pian ♥

    ♥: Linda / Revontulipalo

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST