tiistai 4. joulukuuta 2018

HATTUPÄIVÄ


ASU

Takki - Monki
Neule - Forever 21
Farkut - H&M
Kengät - Dr. Martens
Laukku - Louis Vuitton
Hattu - Kirppis

___

Mun päästä yleensä löytyy joko pipo, baskeri tai kipparihattu, mutta nyt oli aika kokeilla jotain erilaista! Olin pyöritellyt aiemmin mielessäni asuja, johon sopisi tällainen villahattu, mutta itse hattu multa uupui. Olin yksi päivä etsimässä Fidasta maljakoita kotiin ja näin siinä samalla tämän lämpimän ruskean hatun. Hinta ei ollut paljon ja kokokin oli juuri oikea, joten päätin kokeilla, sopisiko tällainen hattu mulle. Mä tykkään miten erilaiseksi tämä teki tämän asun! Tuota voi mun mielestä käyttää miltein minä vuodenaikana tahansa, joten oikein hyvä ostos siis. 

Mainitsinkin sunnuntain postauksessa, että hain mun viime talven lempparitakin taas käyttöön ja pieni varoituksen sana - tätä tulee varmasti näkymään tänäkin vuonna blogissa ihan yllin kyllin! Lämmin, mutta näyttävä takki on talvipukeutumisen a ja o ja tää on just sellainen, mikä pelastaa sen vähän tylsemmänkin asun.

Tän enempää höpöteltävää mulla ei oo, joten kivaa päivää just sulle! 

4 kommenttia:

  1. Hattu toimii asussa. Valkoset housut ei näytä hyvältä mun mielestä muun vaatetuksesi kanssa sori, mut vain mun mielipide. Hyvää itsenäisyyspäivää! T: Johanna blogin lukijasi

    VastaaPoista
  2. Vautsi mitkä kuvat ja look!! Aivan ihastuttava♡

    VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST