sunnuntai 16. joulukuuta 2018

CONVERSEN PALUU


ASU

Takki - Kirppis
Neule - H&M
Farkut - H&M
Kengät - Converse
Hattu - Kirppis
Lasit - Ray-Ban

___

 Monet varmasti muistaa, että teini-ikäisenä Converset olivat se juttu. Myös mun jalasta löytyi aina Conssit ja mun suosikit olivat ehdottomasti klassiset valkoiset matalalla varrella. Yläasteen ja amiksen ekan vuoden jälkeen niiden käyttö vähän jäi ja kohta huomasinkin, että nämä luottokengät ei ollutkaan päässyt mun jalkaan enää vuosiin ja ajattelinkin, että tuskin tulen enää ikinä niitä laittamaankaan jalkoihini. 

Muuttoa tehdessä löysin kaapin perukoilta mun monta vuotta vanhat viininpunaiset varrelliset Converset. Mietin, että mitkä kengät pidän ja mitkä pistän eteenpäin ja näiden Conversien kohdalla hetkeksi pysähdyin ja mietin, että miksi ihmeessä mä en ole käyttänyt näitä sitten teinivuosien? Päätin pakata nämä mukaan ja korkata Conssit uudelleen vuosien jälkeen!

Oon pitänyt nyt tosi paljon chunky-lenkkareita ja maihareita, joten näiden kenkien sirous pisti silmään heti, koska en olekaan hetkeen tällaisia pikkuisia kenkiä käyttänyt. Annoin kuitenkin näillä mahdollisuuden ja eihän nämä yhtään pöllömmältä näyttänyt tässä rennossa arkiasussa. Väri tosin vähän mietitytti, sillä mulla ei oikeastaan ole mitään viininpunaista, mutta valkoisen ja ruskean yhdistelmässä kengät oli asun väripilkkuna.

Innostuin jopa sen verran näistä Consseista, että voisin jopa uskoa hankkivani vielä jossain vaiheessa uuden parin: vähän hillitymmässä värissä ja 70's mallissa. Comme des Garçonsin ja Conversen yhteistyömalliston kengät on jo vuodet pyörinyt mun mielessä, mutta en ole raaskinut millään hankkia niitä. Mä selkeesti pohdin harkiten joitain ostoksia - ihan hyväkin niin. :D


2 kommenttia:

  1. Hei ihanaa! Täällä kans yks, joka on lämmennyt taas Converselle! :D Itse asiassa omistan niitä nyt neljä paria, jotka oon kaikki bongannut kirppiksiltä! Selkeesti joihinkin ne ei vaan enää iske, mut hyvä vaan mun lompakolle! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Super ihanaa! Kirppiksiltä varmaan löytyykin edullisesti näitä popoja, pitääkin käydä kiertelemässä :D

      Poista

INSTAGRAM

PINTEREST