torstai 13. joulukuuta 2018

3 X HELPPO ARKIKAMPAUS

Mulla on aika pitkät ja paksut hiukset ja niiden laittaminen on välillä todella haastavaa. Hiukset painaa ja tuntuvat olevan tiellä kokoajan, jolloin oon yleensä tehnyt vaan normaalin poninhännän, että ne pysyvät pois kasvoilta koko päivän. Perus ponnari kuitenkin kyllästyttää nopeasti, joten oon kehitellyt helppoja arkikampauksia, joiden tekemiseen ei mene kauan aikaa. Nämä myös käyvät minkä pitusiin ja paksuisiin hiuksiin vain, joten sulla ei tarvitse olla samanlainen jättitukka kuin mulla nämä toteuttaaksesi!

Mulla on jokaisen kampauksen alla suoristusraudalla tehdyt laineet jotka on viimeistelty suolasuihkeella, mutta se ei ole mikään pakollinen steppi näihin kampauksiin. Oma hiuslaatu on tosi liukas ja suolasuihke tekee hiuksiin vähän karkeamman pinnan, jolloin kampauksen tekeminen on helpompaa.

Tarvitset: 6 kpl pieniä kumisia hiuslenkkejä 

Tämä on yksi vakkarikampauksistani, mikä pitää hiukset kurissa, mutta on samalla tosi näyttävä kampaus. Jaan hiukset keskijakaukselle ja teen kaksi kalanruotolettiä (myös ihan normaalikin letti käy, mikäli kalanruoto ei kuulu sun lemppareihin). Kun letit on valmiit, kiinnitän ne pienellä kumilenkillä ja otan yhden kumilenkin lisää, jonka pujotan hiusten alaosasta vähän matkan päähän ensimmäisestä hiuslenkistä. Tämän jälkeen otan vielä yhden hiuslenkin, jonka laitan n. solisluiden kohdalle. Kun kumilenkit on paikoillaan, alan avaamaan hiukan lettejä tekemällä niistä hieman pallomaiset ja kuohkeamman näköiset. Tämä look saa olla aika huoleton ja lettejä voi availla reilustikin!

Tarvitset: joustavan hiuspannan

Tässä on varmasti näiden kolmen kampauksen helpoin kampaus! Hiuspanta pitää hiukset poissa silmiltä koko päivän ja on myös todella söpö asuste asuun kuin asuun. Lisäsin vielä pannan kaveriksi näyttävät korvikset ja look on valmis! Tuollaisia hiuspantoja on todella helppo tehdä itse mikäli käsityöt luonnistuu, mutta esim. Glitteristä löytyy edullisesti pantoja monessa eri värissä ja kuosissa.

Tarvitset: normaalin hiuspompulan ja scrunchien

Nutturat pelastaa huonon hiuspäivän ja jos hiusten pesuväli on päässyt venymään vähän liian pitkäksi. Jätin pari kiharrettua hiussuortuvaa kehystämään kasvoja, mutta ne ei ole mikään pakollinen juttu: oman maun mukaan! Tämä nuttura saa olla sotkuinen ja mitä rennompi lopputulos sitä parempi. Aloitin laittamalla hiukset korkealle ponnarille ja letitin poninhännän, jolloin se on helpompi kieputtaa pieneksi nutturaksi. Kun nuttura näyttää hyvältä, laitan sen ympärille vielä ison scrunhien, joka viimeistelee lookin. Lopuksi voi vielä löysätä nutturaa vapaasti sieltä sun täältä, jos haluaa lookista vielä rennomman.

___

Toivottavasti sait inspiraatiota sun arkikampauksiin! Mikä look oli sun lemppari?

1 kommentti:

INSTAGRAM

PINTEREST