torstai 15. marraskuuta 2018

UNIKKOUNELMIA


Kun muutto toiseen asuntoon alkoi tulla ajankohtaisemmaksi, aloin miettimään niitä kaikkia sisustusideoita, jotka haluaisin toteuttaa. Yksi mun pienoinen unelmani jo pitkään on ollut Marimekon klassisesta Unikko-kankaasta tehdyt verhot. Nyt kun päästiin vihdoin muuttamaan pystyin toteuttamaan haaveeni. Nämä verhot on ehdottomasti meidän kodin sydän konjakinruskean samettisohvan rinnalla!


Mietin aluksi perus mustaa Unikkoa, mutta päädyin siihen tulokseen, että se on liian synkkä meidän muutoin vaaleaan asuntoon. Kun näin tämän beige-valko-ruskean Unikon pellavakankaisena olin myyty. Marimekon kankaat ovat yleensä aika leveitä ja mittailujen lomassa tajuttiin, että tähän ikkunaan mahtuu oikeastaan vain yksi verho sen leveyden vuoksi. Meillä on tosi korkea huonekorkeus ja ostettiinkin kolme metriä kangasta, jostai jäi pieni pala käyttämättä. Onneksi ihana äitini ompeli nämä verhot, sillä mun ompelutaidot on vähän niin ja näin ja lopputulos olisi varmasti ollut katastrofi!

Jätettiin verhojen ''nimireunat'' kääntämättä, koska mun mielestä ne sopii näihin ja se on oikeastaan aika makuasia, haluuko ne kääntää vai jättää kääntämättä. Jokainen tekee miten parhaakseen näkee.


Mä oon niin tyytyväinen lopputulokseen ja tämä sohvanurkkaus on ehdottomasti mun lempparipaikka täällä kotona. 

Verhot: Marimekko
Sohva: Ellos
Tyyny: H&M Home

2 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST