torstai 22. marraskuuta 2018

TORSTAIN TUNNELMIA


ASU

Takki - Kirppis
Neule - H&M
Farkut - Monki
Kengät - Dr. Martens
Pipo - DIY

___

Heippa kaikille! Toivottavasti teidän viikko on mennyt kivoissa merkeissä. Tulin eilen takaisin Helsinkiin Satakunnan hoodeilta ja onpa ihanaa olla taas kotona. Tuntuu vieläkin niin hassulta, että voin tulla takaisin kotiin missä mun on kiva olla, eikä ahdista jokaikinen nurkka. Muutto teki siis oikein hyvää!

Marraskuu vetelee viimeisiään ja ensi kuussa on taas joulu. Tää vuosi on mennyt tosi nopeasti ja en oikeasti sano tätä vain sanoakseni, vaan tuntuu siltä, että viime joulu oli ihan vasta äskettäin. Vuosi 2018 on ollut mun elämäni rankimpia ja mä vaan odotan ja odotan, että tää vihdoin olisi ohi. Mulla ei myöskään ole oikein intoa enää viettää joulua niin kuin ennen; olisin tässä vaiheessa vuotta jo päräyttänyt joululaulut soimaan ja fiilistellyt joulukoristeita, mutta nyt ei vaan nappaa. Viime jouluna oltiin vielä koko perhe yhdessä ja nyt ei enää olla. 

Vietettiin viime joulun jälkeen myös viimeinen matka isäni kanssa ja mentiin välipäivinä Saimaalle ja ne muistot sieltä ovat niin kullanarvoisia etten osaa edes sanoin kuvailla. En osannut todellakaan aavistaa silloin, että tämän reissun jälkeen ei enää reissatakaan yhdessä.

Aika sekalaisin fiiliksin siis kohti vuoden loppumista. Toivon, että myös joulukuu menisi nopeasti ohi ja pääsisin aloittamaan uuden vuoden ihan puhtaalta pöydältä. Jos nyt olisi aika alkaa elämään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST