torstai 1. marraskuuta 2018

ME LÖYDETTIIN KÄMPPÄ!

Viime perjantaina sain soiton, mikä muutti taas elämää kertaheitolla. Saatiin nimittäin aivan ihana, rempattu ja just meille sopiva kämppä Kalliosta vain parin sadan metrin päästä nykyisestä! Kivi kyllä tippui sydämeltä, kun ei tarvinnutkaan enää stressata sitä, että mistä me taiotaan meille kämppä ennen tulevaa putkiremonttia. Tää meni nyt just niin kuin pitikin!

Oon niin onnellinen, että pääsen vihdoin sisustamaan. Vanha asuntomme oli niin pieni ja vanhanaikainen, että en päässyt juurikaan toteuttamaan mitään kivoja sisustusjuttuja siellä, mutta nyt meillä on tuplasti enemmän tilaa niin saan luovuuteni valloilleen! Sisustusjuttuja on siis tulossa (vihdoin!) blogiin ja niitä te olettekin pyytäneet. Sanoin viime vuonna täällä blogissa, että toivottavasti ensi jouluna asuttaisiin uudessa asunnossa ja niin tapahtui. Ihan huikeaa!

Otin pari kuvaa teille tyhjästä asunnosta, mutta pimeyden vuoksi kuvat ovat hieman rakeisia. Sitten kun asunto on täysin valmis, saatte paremmat kuvat!Kämpän löytäminen oli rehellisesti todella vaikeaa. Meillä oli tarkat kriteerit alueesta ja minkälaiset pinnat sekä keittiö haluttiin. Tällaisia helmiä tuli aika harvakseltaan vastaan meidän budjettiin sopivaksi ja aina tuntui löytyvän joku miinus. En halunnut enää vuokrata kämppää, mihin en ollut tyytyväinen: kuitenkin haluaisin pian muuttaa sieltä sitten pois. Käytiin lukuisissa näytöissä, jätettiin hakemuksia, mutta ei vaan napattu mistään sopivaa kämppää. Aloin stressaamaan todella paljon tulevaa putkiremonttia ja sitä, jos ei löydettäisi asuntoa ajoissa.

Yhtenä aamuna tuttuun tapaan avasin Oikotien ja näin aivan täydellisen kämpän, joka oli juuri laitettu vuokralle. Ryhdyin salamana toimiin, laitoin viestiä vuokranantajalle ja sovittiin näyttö. En oikein osannut odottaa mitään, koska ollaan jouduttu pettymään niin monet kerrat. Näyttö meni kuitenkin hyvin ja parin päivän päästä saatiin tietää, että asunto on meidän. Parit onnenkyyneleet siinä sitten tirautin ja en meinannut millään uskoa, että me vihdoin päästään muuttamaan asuntoon mistä me oikeasti tykätään. Nykyinen asuntomme on ollut aina mulle se väliaikainen paikka asua, sillä meidän piti silloin neljä vuotta sitten vain ottaa ensimmäinen ihan ookoo asunto vastaan. Mietittiin muuttoa moneen otteeseen aikaisemminkin, mutta nyt tänä syksynä alettiin etsiä ihan kunnolla asuntoa ja varsinkin, kun remontti kolkutti ovella.

Nyt alkaa siis muutto ja pidän pientä breikkiä blogijutuista, sillä mun pitää nyt vaan keskittyä muuttoon sataprosenttisesti. Yksi asupostaus mulla on ajastettuna, mutta nyt ei ainakaan noin viikkoon ole ollenkaan aikaa mennä kuvailemaan. Tää muutto tuli niin äkkiä, että en ehtinyt varautumaan ajastetuilla postauksilla. Palaan siis taas normaaliin postausrytmiin kun ollaan saatu paikat kuntoon!
Kaiken surun jälkeen voi siis tapahtua hyvääkin ja elämä jatkuu. 

8 kommenttia:

 1. Oi vitsi, onnea uudesta asunnosta! 😍 vitsi nuo keittiön kaakelit on kivannäköiset! Onko asunto muuten yksiö vai kaksio?☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! ♡ Asunto on yksiö, mutta tuplasti isompi kuin vanha kämppä ja keittiö on omassa erillisessä huoneessaan, joten sen myötä tulee vähän kaksiomainen fiilis 😊

   Poista
 2. Ihanaa että löyty kämppä, ja vielä tosi kivannäkönen, onnea uuteen asuntoon! (:

  VastaaPoista
 3. Vitsi että oon ilonen teidän puolesta, että löysitte asunnon ja vieläpä noin ihanan sellaisen!<3 Sisustusjuttuja odotellaan täällä innolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos niin paljon ihana!! ♡ niitä on tulossa rutkasti :)

   Poista
 4. Ihanaa että löytyi upea asunto, oiken paljon onnea uudesta ihanasta asunnosta! <3

  VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST