tiistai 20. marraskuuta 2018

KODIN YKSITYISKOHTIA

Yhteistyössä: Veke.fi


Meidän koti alkaa pikkuhiljaa valmistumaan ja isoimmat hankinnat on jo hankittu! Mattoja ei vieläkään tosin ole, joitain tekstiilejä on hankkimatta ja muuta sellaista, mutta ne ehtii hankkimaan myöhemminkin. Veken kaluste halusi auttaa uuden kotimme sisustusprojektia yhteistyön merkeissä ja sain valita heiltä muutamia tuotteita alennuksella tänne kotiin. Suuret kiitokset Vekelle avusta. 

Vekeltä löytyy kodin kalusteita pöydistä viltteihin sekä rutkasti erilaisia sisustustarvikkeita. Veken nettikauppa on kyllä sellainen luottopaikka, mistä melkeinpä aina löytää juuri sen, mitä on etsinytkin. Meidän sohvan edustalta uupui sohvapöytä ja päädyin tähän harmaaseen, betonia muistuttavaan sohvapöytään, missä on samankaltaiset mustat jalat kuin meidän sohvassakin. Sopii mun mielestä erittäin hyvin meidän sohvan kanssa! Sohvapöytä oli odotettua isompi ja siihen mahtuukin kätevästi maljakko, kynttilä ja lehtiä sekä glögimukit iltojen hämärtyessä.


Day vaateteline - Veke.fi

Haluttiin muuton yhteydessä vaihtaa meidän valkoinen vaaterekki mustaan ja Vekeltä löytyi juuri täydellinen mattamusta rekki. Rekki tuntuu paljon jykevämmältä ja laadukkaammalta kuin meidän edellinen, joten oon tähän super tyytyväinen! Kultaiset henkarit sopii mustan rekin kanssa kuin nenä päähän ja lempparivaatteet ovat nyt kivasti esillä. Tykkään! Rekin viereen laitoin korkean olkipöydän, jota olen kaavaillut myös yöpöydäksi. Monikäyttöinen kaveri siis!Tykkään säilyttää torkkupeittoja sekä tyynyjä koreissa, jotta ne pysyvät nätisti järjestyksessä eikä loju lattialla kasassa. Luhdalla oli juuri sopiva kolmen korin setti, johon isompaan koriin laitan viltit säilytykseen ja keskikokoinen kori on toiminut tyynyjen paikkana. Matalin ja pienin kori etsii vielä paikkaansa, mutta olen miettinyt sitä vessaan vessapapereiden säilyttämiseen. Se olisi siihen aika passeli! Luhdalta löytyi myös aivan täydellisen pehmeä torkkupeitto, joka on toiselta puolelta pehmeää karvaa ja toiselta puolelta ihanan toffeenvärinen. 


___

Tältä tällä hetkellä siis näyttää meidän kodissa! Lisää kotipostauksia on tulossa ja varmasti myöhemmin teen esittelyn koko kodista, kun kaikki on täysin valmista.


2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää ja tuolla Vekessä on kyllä hienoja tavaroita! Onko muuten noi heinät lasimaljakossa ihan oikeita vai jotain tekoheinänkorsia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♡ Oikeita on, kuivatin ne ensin sekä suihkuttelin lakkaa ja nyt toivon, että pysyisi hyvässä kunnossa pitkään :)

      Poista

INSTAGRAM

PINTEREST