torstai 29. marraskuuta 2018

KIRPEÄN PAKKASPÄIVÄN ASU


ASU

Takki - Kirppis
Neule - Forever 21
Farkut - Monki
Kengät - Dr. Martens
Kangaskassi - Kirppis
Pipo - DIY

___

Napattiin nämä kuvat viime lauantaina, jolloin aurinko paistoi koko päivän ja oli aivan ihana sää. Parit pakkasasteet tekivät ilmasta kirpeän ja pieni ulkoilu piristi erittäin paljon! Mä saatan tosi useasti jäädä talvisin vaan sisälle kököttämään kylmyyden takia, mutta kyllä se vaan kannattaa mennä ulos ulkoilemaan vaikka kuinka kylmä olisi.

Olin yksi päivä kirppiskierroksella ja menin Hämeentien Fidaan, jossa oli kaikki tuotteet puoleen hintaan. Näin rekissä kököttävän tämän villa-cashmeretakin ja hintaa alennuksen jälkeen jäi vain 12 euroa ja sentit päälle. Ihan sairaan hyvä löytö! Takki on iso, josta tykkään sekä se on aika pitkä, mutta toisaalta pitkä helman pituus lämmittää jalkojakin hyvin :D. Kirppiksiltä löytää mun mielestä ehdottomasti parhaimmat villakangastakit, joten suosittelen mennä katsastamaan kirppikset ensin läpi, jos villakangastakille on tarvetta.

Myös toinen kirppislöytö pääsi tähän asuun, nimittäin Marimekon logokassi! Mulla on samanlainen logokassi tummansinisellä tekstillä, mutta sininen ei oo ihan mun lemppariväri pukeutumisessa, joten oon käyttänyt sitä lähinnä kauppareissuilla yms. En edes tiennyt, että logokassia on myös tässä värissä, ennen kun näin Facebookin Marimekko kirppiksellä tämän myynnissä. Ruskea väri oli kuin mulle tehty ja oon erittäin tyytyväinen ostokseeni!

Tällainen asu on mulle se perus rento arkiasu, jota varmasti tulee näkymään mun päällä useasti tänä talvena. Villakangastakki, neule, mom jeansit ja maiharit - mikä voisi mennä pieleen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST