torstai 8. marraskuuta 2018

INSPIRAATIOTA UUTEEN ASUNTOON


KUVAT: 1, 2, 3, 4, 5 & 6
Nyt kun muutto alkaa olemaan loppusuoralla, voi alkaa miettimään sisutusta! Laadin itselleni tällaisen moodboardin Pinterestin kätköistä, mistä saan inspistä sisustuksen suunnitteluun. Pieni kaupunkikoti on aina haasteensa, sillä kaikkia sisustusunelmia ei luonnollisestikaan pääse toteuttamaan, mutta nyt on sentään vähän enemmän tilaa tehdä ja toteuttaa kuin ennen! Oon aina tykännyt modernista ja skandinaavisesta sisustuksesta pienellä twistillä ja kaikkein värikkäimmät jutut ei ole ehkä ihan mun mieleen sisustuksessa ja tykkään hieman pelkistetystä tunnelmasta.

Rakastan lämpimiä sävyjä niin vaatteissa, meikeissä kuin sisustuksessakin. Mun edellisen asunnon värimaailma oli perus musta-harmaa-valkoinen, mutta nyt olen luopunut jonkin verran harmaasta ja siirtynyt yhä enemmän lämpimiin sävyihin. Tämän asunnon värimaailmaksi olen suunnittelut mustan ja valkoisen lisäksi lämmintä ruskeaa, beigeä ja tummanvihreää. Oon myös tykästynyt tosi paljon erilaisiin olki- ja bambujuttuihin, jotka tuovat lämpöä ja kotoisaa fiilistä asuntoon.

Suomalaisen designin ja varsinkin Marimekon rakastajana mun asunnossa tulee näkymään paljon mun lempparikuosia Unikkoa ja muita klassisia juttuja. Tosi monilla on siihen kuosiin aika kielteinen mielipide, mutta mä rakastan sitä ja se on kaikkein tärkeintä - ja onneksi myös mun poikaystäväni on samanlainen Marimekko-hullu! Mun haaveena on ollut toteuttaa yksi tietty Marimekon sisustus''elementti'' ja tuun kertomaan siitä teille varmasti lisää, kun saan sen toteutettua. 

Tällaisella inspiraatiopläjäyksellä on hyvä jatkaa tämän asunnon sisustamista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST