tiistai 13. marraskuuta 2018

BROWN IS THE NEW GREYASU

Takki - Forever 21
Neule - Forever 21
Housut - Monki
Kengät - Skopunkten
Lakki - H&M
Mun lemppari väriyhdistelmä tällä hetkellä on eri ruskeiden sävyjen yhdistäminen toisiinsa. Tässä asussa yhdistin lämpimän suklaanruskean beigeen ja mun mielestä tämä yhdistelmä oli tosi kiva! Brown is the new grey ainakin mun kohdalla ja ei oikein huvita pukeutua harmaisiin vaatteisiin, kun ulkona on jo ihan tarpeeksi harmaata. Marraskuu kyllä iski todellakin vasten kasvoja ja en oo yhtään innoissaan tästä pimeydestä! Pieni lumikerros toisi valoa, joten sitä odotellessa. 

Mulla on pieni viha-rakkaussuhde tän asun Monkin leveälahkeisiin housuihin, sillä ne rypistyy todella helposti (kuten kuvista näkyy...) ja ovat ehkä hippasen mulle liian isot. Pienempi koko olisi sitten varmaan ollut jo liian pieni :D. Nämä housut ovat kuitenkin niin mukavat päällä ja todella kevyet, joten ne on päätynyt mun päälle useammat kerrat näistä miinuksista huolimatta. Ehkä voisin vihdoin hankkia sen haaveilemani vaatehöyrystimen, niin teidän ei aina tarvisi katsella mun asukuvissa ryppyisiä vaatteita - haha :D. 

Toivottavasti teidän viikko on alkanut kivasti vähän masentavista säistä huolimatta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST