tiistai 6. marraskuuta 2018

ASU VIIKON TAKAA & MITEN MUUTTO ETENEE?


ASU

Takki - Mummulta saatu
Paita - H&M
Housut - KappAhl*
Kengät - Skopunkten
Lakki - Zara
Laukku - Louis Vuitton

*saatu pr-toimistolta
Heippa kaikki! Täällä sitä ollaan oltu jo pari yötä uudessa asunnossa ja pahin muuttohässäkkä on jo ohi - aika voittajafiilis! Vanhalla asunnolla on vielä varasto käymättä läpi, loppusiivous tekemättä ja pari tavaraa sekä pesukone vielä tuomatta tänne uuteen asuntoon. Hyvällä mallilla ollaan siis ja tuo vanha asunto on meidän vielä tämän kuun loppuun asti, joten ei olekaan mikään kiire. Ollaan myös saatu tavarat nopeasti täällä paikoilleen ja nyt odottelen sohvan ja muiden sisustustavaroiden saapumista, jonka jälkeen pääsenkin varmaan jo julkaisemaan teille muutamia kuvia täältä. Mun sisustusmoodi on toden teolla herännyt henkiin ja kokoajan keksin vaan uusia ideoita mitä haluan tänne asuntoon toteuttaa. 

Mulla on ollut niin hyvä fiilis tästä uudesta asunnosta ja aina vanhaan asuntoon palatessa mietin, että miten ihmeessä me pystyttiin asumaan siellä yli neljä vuotta. Lisäneliöt eivät olleet todellakaan pahitteeksi ja kerrankin meillä on tilaa meidän tavaroille eikä kaikki pyöri jaloissa! Tilava ja hieno keittiö on myös iso plussa ja sitä olenkin aina toivonut. Tää asunto on kyllä niin täydellinen meille!

Tämän postauksen asu kuvattiin vähän yli viikko sitten ennen erästä pressitapahtumaa ja olen varmaan viimeksi silloin laittautunut kunnolla :D. Nää viime päivät on mennyt lökäreissä ja mulla on ollut aika epäinspiroitunut olo laittautumisen suhteen, mutta eiköhän se sieltä palaa, kun on taas aikaa miettiä asuja ja kuvailuja ylipäätään. Tavoitteena olisi tällä viikolla käydä kuvailemassa jossain välissä, että saadaan tännekin vähän materiaalia.

Sellaiset pikapäivitykset tällä kertaa! Palataan taas myöhemmin tällä viikolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST