sunnuntai 18. marraskuuta 2018

6 X TÄMÄN HETKEN LEMPPARIJUTTUJA


Sain tämän Cacharelin Yes I Am hajuveden pr-lahjana ja ensituoksuttelulla ajattelin, että tää ei olis ihan mun mieleinen. Hajuvesi tuoksui tosi voimakkaalta, mutta hetken sitä tuoksuteltuani tykästyinkin siihen ja käytän tätä niin arkena kuin juhlassakin. Tuoksu on siis aika voimakas, joten suihkuttelen tätä noin kaksi suihkaisua etten olisi kävelevä hajupilvi :D. Nimesin tän mun talvituoksuksi ja ensi vuonna keväällä on sitten taas mun toisen lempparituoksun, Ari by Ariana Granden aika.

Saatu pr-lahjana.

Mummuni teki minulle viime vuonna talven ehdottomasti käytetyimmän pipon ja nyt pyysin, josko hän haluaisi neuloa mulle täksi talveksi pari lisää mustan pipon kaveriksi. Tilasin hänelle langat ja nyt onkin jo ensimmäinen pipo valmis - rakastan tätä! Tykkään aika massiivisista pipoista mihin hiukset mahtuu hyvin alle ja tämä on juuri täydellisen mallinen ja ihanan beigen sävyinen. Terkut mummulle, kun tätä luet. :D


Tämä Evolven kirkastava kasvonaamio on päässyt mulla taas käyttöön, kun muistin ottaa sen vihdoin mukaan äitini luota, minne olin jättänyt sen kesällä. Suklaantuoksuinen kevyesti kuoriva naamio on todella kosteuttava manteliöljyn ansiosta ja oon käyttänyt tätä nyt viikoittain. Kokeilin myös pikkusiskoni tekemää kahvi-hunaja-kasvonaamiota, mutta se olikin kunnon jytykuorinta, jota ei tarvitse ihan viikottain käyttää. 


Sain tämän neuleen tällä viikolla ja siitä päivästä lähtien se on ollut mun päällä kieltämättä jokaikinen päivä. Iso ja paksu neuletakki ulottuu mulla lähes nilkkoihin ja on super lämmin! Tämä myös mahtuu mun isoimman villakangastakin alle kätevästi ja neuleen väri on myös aivan täydellinen. Kylmempinä päivinä oon laittanut neuleen alle pitkähihaisen paidan, jos t-paita tuntuu liian vilpoiselta. Ihan luottovaate!

Saatu pr-toimistolta.En oo ikinä ollut mikään tauluhypettäjä eikä mun kodin seinältä tule varmaan ikinä löytymään taulukollaaseja, mutta yhden seinälle ripustettavan taulun halusin ehdottomasti hankkia sohvamme yläpuolelle ja ostettiin tämä Artekin Jakkara 60 juliste. Rakastan Artekia ja jos mulla olisi loputtomasti rahaa, mun kodin kalusteet olisivat aika varmasti kyseiseltä suomalaisen designin helmeltä. No, tästä on hyvä aloittaa. 


Mulla on ollut kesästä asti vessassa Mon Sunin huonetuoksu Sunday Ease ja sitä on vieläkin jäljellä rutkasti! Mun edelliset huonetuoksut on haihtunut ilmaan hujauksessa, mutta nämä sen kun vaan kestää ja kestää. Oon ollut niin tyytyväinen siihen vessassa olevaan tuoksuun, että halusin kokeilla toistakin. Laitoin meidän sohvapöydälle tämän Weekend Getaway tuoksun ja voi jumpe, että tää tuoksuu hyvältä. Koko huone ei siis lemua tästä tuoksusta, vaan purnukasta tulee tuoksua just sopiva määrä. Mulla tulee helposti pää kipeäksi eri tuoksuista, mutta näistä huonetuoksuista mulla ei ole ikinä tullut ongelmia. Voin lämpimästi suositella myös Mon Sunin saippuoita ja vartalosuihkeita - ihan sairaan hyviä!!

Saatu pr-toimistolta testiin.

___

Ihanaa sunnuntaita kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST