tiistai 27. marraskuuta 2018

12 X KOLME ASIAA TÄLLÄ HETKELLÄ

Postausidean sain Ainolta 3 ASIAA, JOISTA PIDÄN ERITYISESTI TÄLLÄ HETKELLÄ

- Meidän kodista! Oon niin innoissani kun oon päässyt vihdoin ja viimein sisustamaan ja siitä, että on tilaa. Kuten jo sanoinkin yhdessä toisessa postauksessa, tuntuu niin oudolta, että voin sanoa viihtyväni kotona. Meidän edellinen koti oli suoraan sanottuna kamala pieni rotanloukku, enkä ymmärrä miten me pystyttiin asumaan siellä peräti neljä vuotta. Nyt on hyvä olla ja koti kerrankin tuntuu kodilta!

- Takeista. Oon päässyt kaivamaan varaston uumenista mun lempparitakit taas käyttöön! Kävin myös tovi sitten läpi mun takkeja ja laitoin ylimääräiset takit kierrätykseen ja ostin niiden tilalle yhden super lämpimän takin odottamaan kylmempiä kelejä.

- Ariana Granden Thank u, next - biisistä. Kuten moni varmaan tietää, oon kunnon AG fangirl ja sukat pyörii jo jaloissa, kun odotan täällä uutta albumia ilmestyväksi ja Euroopan kiertuepäivämääriä julkaistavaksi. 

3 ASIAA, JOISTA EN PIDÄ TÄLLÄ HETKELLÄ

- Tämä pimeys ja harmaus. Onneksi aurinko on näkynyt parina päivänä ja se on kyllä piristänyt mieltä. Päivät vaan lyhenee lyhenemistään ja jatkuva pimeys väsyttää yllättävän paljon!

- Ahdistuksesta. Oon ollut aika ahdistunut viime aikoina tietyistä asioista johtuen. Jospa valoa näkyisi pian tunnelin päässä ja jokainen päivä ei olisi oma haasteensa.

-  Oon lukenut ihan kauheita uutisia siitä, miten eläimiä on kohdeltu kaltoin ja mä en voi sietää missään määrin sellaista. Tulee kyyneleet silmiin samantien ja sydän jättää pari lyöntiä välistä. Ihmiset on niin julmia ja itsekkäitä.

3 ASIAA, JOTA TEIN VIIKONLOPPUNA

- Käytiin asukuvailemassa Puu-Vallilassa ja ne kuvat tulee tänne blogiin torstaina!

- Herkuttelin Roobertin Herkun irttareilla ja mun pussi oli aika salmiakkipainoitteinen, nam! 

- Tehtiin yhdessä ruokaa Eetun kanssa. (Tai pikemminkin mä katsoin vierestä, kun Eetu kokkaa.. :D)
3 ASIAA, JOTKA OLEN OPPINUT VIIME AIKOINA

- Että ei haittaa, vaikka et ole vielä parikymppisenä ihan varma mitä haluat tehdä työksesi tulevaisuudessa tai sitä, että menetkö jatko-opiskelemaan. Kaikki ajallaan, päivä kerrallaan.

- Tosi ystävät pysyy rinnalla vaikka mikä olis eikä ne lähde sun elämästä ihan noin vaan. Saan olla kiitollinen kaikista ihanista ystävistä mun ympärillä ja nyt oon sen ymmärtänytkin, ketkä niitä mun oikeita ystäviä oikeasti on.

- Yhden ostetun iPhonen hiilijalanjälki on yli tonnin luokkaa, joka kuormittaa ympäristöä aivan älyttömästi. Toinen ylläri mulle oli se, että riisin tuotannon päästöt ovat lähes yhtä isot kuin kanan tuotannon päästöt. Kana tai muut liharuoat ei oo kuulunut mun ruokavalioon enää moniin vuosiin, mutta nyt riisi sai luvan myös jäädä pois. Oon oppinut Yle Kioskin Ilmastouutisista todella paljon ilmastonmuutoksesta ja päästöistä, suosittelen tsekkaamaan! Ilmastonmuutos koskee meitä jokaista.

3 ASIAA, JOITA EN OSAA VIELÄKÄÄN, YRITYKSESTÄ HUOLIMATTA

- En osaa edelleenkään laittaa vaatteita heti omille paikoilleen, vaan ne myllertävät kaapissa pienen tovin ennen kuin jaksan järjestää ne.

- Varaan bussiliput äitini luokse aina viime tingassa, jolloin ne ovat todella kalliit ja tiedostan sen, että jos olisin ostanut liput viikkoa ennen, olisi ne ollut puolet halvemmat. Oivoi.

- En osaa vieläkään käyttää meidän uuden asunnon liettä, koska se on keraaminen ja toimii eri tavalla kuin meidän edellisen asunnon liesi, missä oli perinteiset vivut mistä väännetään. Ihme nappeja ja piipitystä enkä tiedä mitä pitäisi painaa ja milloin. Oon kieltämättä tosi uuno kaikissa keittiöhommissa. :D

3 ASIAA, JOITA HALUAISIN OSATA JUURI NYT

- Haluaisin osata aikatauluttaa menemiseni ja tekemiseni paremmin sekä oppia näkemään kavereitani useammin. Oon tosi huono ottamaan yhteyttä kavereihini ja tän asian kanssa pitäisi petrata. 

- Haluaisin oppia puhumaan englantia paljon sujuvammin kuin nyt, sillä se helpottaisi pääsemistä unelma-ammattiini. Englannin lukeminen ja kirjoittaminen on mulle helppoa, mutta puhuminen tuottaa välillä hankaluuksia, kun jään liikaa miettimään sanoja ja lauserakenteita. Muutenkin pääsen tosi vähän puhumaan englantia, jolloin se ei luonnollisesti ole ihan mun vahvuuksiani. 

- Haluaisin oppia laittamaan hiuksiani, sillä kiharatkaan ei tunnu enää onnistuvan ja heitänkin hiukset nykyään vaan ponnarille tai laitan pipon päähän. 
3 ASIAA, JOTKA MINUN PITÄISI TEHDÄ VIELÄ TÄNÄÄN

- Tyhjentää tiskikone.

- Saada tämä postaus valmiiksi ja suunnitella tulevia postauksia.

- Viettää Eetun kanssa rento ja kiva ilta!

3 ASIAA, JOTKA SAAVAT MINUT RENTOUTUMAAN TÄLLÄ HETKELLÄ

- Rauhalliset koti-illat, hyvä ruoka ja murun seura. 

- Ystävien kanssa hengailu saa myös mut rentoutuneeksi ja unohtamaan hetkeksi kaikki stressitekijät sekä muut harmit.

- Maxin ja Millin kanssa oleminen. Heti, kun pääsen mun rakkaiden ympärille, kaikki huolet unohtuu ja hymy on korvissa kokoajan.

3 ASIAA, JOTKA PUEN MIELELLÄNI PÄÄLLE TÄLLÄ HETKELLÄ

- Mun kirppikseltä löytämäni beige villakangastakki, joka on niin iso ja lämmin, että oikeastaan kietoudun aina siihen kuin peittoon.

- Lämpimät neuleet sekä mustat mom jeansit.

-  Kotivaatteet on kuitenkin aina ykkösenä, eli rento collegepaita ja -housut.
3 ASIAA, JOTKA HALUAISIN HANKKIA JUURI NYT

- Haluaisin lisää sisustustavaroita - mm. kynttilöitä ja tyynyjä - meidän kämppään, sillä nyt jotkut kohdat meidän kodissa näyttää tosi kolkoilta ja tyhjiltä.

- Juuttimatot keittiöön ja tänne toiseen huoneeseen. Meillä on vain eteisessä ovimatto, mutta muita mattoja ei vielä ole.

- Ison viikonloppulaukun, johon saisi mahdutettua hyvin kaiken, eikä aina tarvitsisi kantaa toistakin laukkua mukana.

3 ASIAA, JOSTA UNELMOIN JUURI NYT

- Ulkomaanmatkasta, kuten aina. Mietin nyt jo ensi kesän reissuja ja yksi reissu onkin jo saatu lyötyä lukkoon kesäksi, mutta tullaan pysymään ihan täällä kotimaassa - niin siisti reissu tulossa! Haluaisin matkustaa kesällä myös uudelleen Sveitsiin ja New York nyt on aina mun listalla, mutta en tiedä milloin pääsisin matkustamaan sinne.

- Onnellisuudesta. Haluaisin vielä joskus tuntea olevani ihan oikeasti onnellinen ja että kaikki olisi hyvin.

- Mulla on myös paljon unelmia liittyen työelämään, mutta niistä en viitsi sen kummemmin täällä mainita enempää. Ehkä joskus jos on sen aika!

3 ASIAA, JOITA ODOTAN INNOLLA LÄHITULEVAISUUDESSA

- Uutta vuotta ja sitä, että saisin vihdoin jättää tämän kamalan vuoden taakse ja aloittaa uuden vuoden puhtaalta pöydältä.

- Aino tulee käymään meillä joulun jälkeen ja on aina niin kivaa, kun ystäviä vähän kauempaa tulee kylään!

- Sitä, että nään Maxin ja Millin taas pian. 


Kuvat musta: Janina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST