tiistai 16. lokakuuta 2018

VIIKONLOPUN RÄPSYJÄ

Satunnaisten perus räpsyjen pariin jälleen! Kuvailin viime viikonlopun kotikodin visiitiltä vähän sieltä sun täältä taas kuvia. Yritän joka viikko ottaa tänne blogiin tällaisia tavallisia kuvia päivien kohokohdista teille, koska sain teiltä paljon positiivista palautetta tästä postauksesta, missä kirjoittelin rennommasta otteesta bloggaamiseen. Just like the old days!


Kävin kuvailemassa aivan ihanaa ruskaa kotikotini viereisellä joella. Rakastan kävellä luonnossa ihan itsekseni kamera kourassa ja taltioida kuvia, vaikka en mikään luontokuvaaja pro olekaan. Mutta hei - ihan käsittämättömät maisemat vain parin sadan metrin päästä meidän kotoa! Jotenkin ei osannut arvostaa näitä maisemia ollenkaan kun asuin vielä täällä, mutta nykyään katselisin näitä mielelläni. Ruskakin on tuntunut olevan tänä syksynä aivan loistossaan ja mun puhelin sekä kameran muistikortti on täyttynyt toinen toistaan upeammista ruskakuvista. Tällä menoa mun blogissa ja Instagramissa katsellaan syksyn väriloistoa vielä joulunakin!


Max ja Milli 


Perjantaina juhlittiin myös Ainon synttäreitä ja meitä oli koossa oikein kunnon porukka. Ryhmäkuvien ottaminen on oma pikku prosessinsa näiden mimmien kanssa, haha! Nämä oli ehkä ainoat juuri ja juuri julkaisukelpoiset kuvat missä oltaisiin edes jotenkin normaaleita. No, ainakin oli hauskaa :D

Mä harvemmin käyn missään pirskeissä tai baareissa, mutta tällaiset illat ovat kyllä kivoja piristysruiskeita kaiken keskelle! Uusia tuttavuuksia ja lapsuudenkavereita, jotka pysyy vierellä vaikka mikä ois. ♡ Saan olla kiitollinen näistä jokaisesta ihmisestä mun ympärillä!


Lauantai oli ihana rento päivä ilman sen kummempia suunnitelmia. Kipaistiin Porissa hoitamassa pari juttua ja äitini (!!) nappasi musta pari kuvaa, jotka tulee tänne myöhemmin toisen postauksen muodossa. Hieman piti mama Komulaista opastaa kuvien otossa, mutta uskon että niistä tuli ihan julkaisukelpoisia: hyvin meni mama!


Illemmalla käytiin vielä Ruskilankoskella Maxin kanssa lenkillä ja se olikin mun ihka eka kerta siellä! Upeat maisemat saa mut kyllä menemään tuonne uudelleenkin Maxin kanssa lenkkeilemään. Yritin ottaa tuosta pikku herrasta kuvia, mutta ei hän meinannut ollenkaan pysyä paikoillaan hajujen valloissa, mutta pari vähän heilahtanutta kuvaa sain hänestä otettua! Max yritti varmaan jokaista keppiä tai oksaa ottaa suuhunsa ja kantaa mukanaan - perus labbis siis :D.
Kiva viikonloppu takanapäin ja ulkona käppäily on tuonut rutkasti energiaa uuteen viikkoon. Ja hei, nauttikaa näistä ruskakeleistä vielä kun voi! 

2 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST