torstai 25. lokakuuta 2018

SUKLAANRUSKEA UNELMA


ASU

Takki - Mummulta saatu
Neule - Bikbok
Farkut - H&M
Kengät - Dr. Martens
Laukku - Louis Vuitton
Lasit - H&M
Sain tämän takin viime talvena mummultani ja siitä lähtien tää on ollut mun ehdottomasti mun lempparitakki. Malli ja väri on täydellinen sekä takki on älyttömän laadukkaasti tehty! Korkkasin villakangastakkikauden parisen viikkoa sitten ja tämä on sen verran paksua kangasta, että menee hyvin syksyllä ohuemman neuleen kanssa ja talvella paksumman paidan kanssa. Mun blogissa on nähty vain muutaman kerran tämä takki asukuvissa, vaikka mun päällä tää on viihtynyt jo monet kerrat. En edes tiedä miksi tämä ei ole näkynyt useammin täällä blogissa, sillä tämä suklaanruskea unelma on mun takkikokoelman todellinen helmi. Kyseessä on kyllä niin monikäyttöinen takki, että aion kyllä kuvata tämän kanssa asukuvat vielä moneen kertaan.

Oon aina rakastanut murrettuja ja lämpimiä sävyjä ja tänä syksynä suklaanruskeat ja murretut punaiset sekä oranssit sävyt ovat nousseet kunnon it-väreiksi perus harmaan ja mustan sijaan. Oon kaavaillut monet kivat asut jotka haluaisin kuvauttaa vielä tänä syksynä, joten asupostauksia on tulossa yllin kyllin! En oo varmaan pitkiin aikoihin ollut näin inspiroitunut pukeutumisesta, eri väreistä ja materiaaleista kuin nyt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST