tiistai 2. lokakuuta 2018

RENTO ASU SYKSYYNASU

Takki - Junkyard XX-XY (saatu)
Paita - H&M
Housut - Monki
Kengät - Adidas
Hattu - H&M
Heippa kaikille ja toivottavasti teidän viikko on lähtenyt kivasti käyntiin! Mä oon pitkästä aikaa yli viikon kotona Helsingissä ilman, että oon lähtemässä minnekään ja se tuntuu oikein hyvältä. Oon kulkenut tosi ahkerasti Helsinki-Pori-Helsinki väliä enkä oo purkanut matkalaukkuja kesän jälkeen vieläkään kunnolla. Jotenkin tähän on tottunut, että kulkee viikottain monta sataa kilometriä, mutta on välillä oikeesti todella ihanaa pysyä vaan kotona menemättä minnekään. 

Nämä asukuvat räpsästiin viime viikolla ja tykkään näiden fiiliksestä jotenkin todella paljon! Olin kyllä aika kaameessa flunssassa tuolloin, mutta meikin alle saa sen väsymyksen ja punoittavat nenänpielet piilotettua kätsysti :D. Huomasi kyllä olevani kipeä kun normaalin asukuvauksen jälkeen olin ihan naatti ja halusin vaan päästä kotiin makaamaan viltin alle. Kipeänä pitäisikin vaan pysyä kotona ja levätä kunnolla...

Mulla oli myös näissä kuvissa jaloissa ihan tuliterät Adidaksen Yung-1 kengät ja Eetu napsas tosi coolit kuvat niistä! Mulla yleensä hiertää lähes kaikki kengät ekoilla käyttökerroilla, mutta nämä loksahti paikoilleen kuin palapeli eikä hiertymän hiertymää ole tullut! Tosi hyvä valinta siis.

Näiden syksyisten kuvien myötä toivotan teille kivaa päivää ja palataan taas! 

4 kommenttia:

 1. Ihana asu ja varsinkin kengät! Ihan random kysymys, mut käytätkö itseruskettavaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! ♡ Käytän oikeastaan vaan kesällä kasvoihin, että mätsää muun kehon kanssa yhteen. Näissä kuvissa oleva filtteri tekee ihosta vähän normaalia ruskeemman :)

   Poista
 2. Siis niin ihania kuvia, oot superkaunis! <3

  VastaaPoista

INSTAGRAM

PINTEREST