tiistai 23. lokakuuta 2018

MESSUHULINAA, TURISTEILUA & STRESSIÄ


Viime viikonloppuna oli I love me messut, jossa kipaistiin lauantaina Ainon kanssa. Viime vuodesta oli jäänyt muistiin lähinnä väenpaljous ja se, ettei oikein mihinkään suuntaan päässyt kävelemään ja meininki tänä vuonna oli lähes sama. Ihmisiä oli todella paljon ja monet pisteet jäi näkemättä, kun ei viitsitty jonottaa joka paikkaan. 


En ollut tehnyt mitään sen kummempaa suunnitelmaa miten messuja halusin kiertää ja mitä halusin nähdä, vaan menin ihan fiiliksen mukaan sinne, missä pystyi jotain katsomaan. Muotinäytös on ollut joka vuosi mun suosikki ja oli tänäkin vuonna todella hyvä ja katsomisen arvoinen. Muotijuttuja sais mun puolesta olla messuilla enemmän, sillä kauneus- ja terveyspisteitä on ehkä vähän liikaakin. Toivotaan, jos ensi vuonna muotiin panostetaan enemmän! Messuilla on kyllä kiva käydä joka vuosi, mutta pari vuotta sitten väkeä oli paljon vähemmän, jolloin messukokemus oli paljon positiivisempi kuin nykyään. 

Messujen jälkeen mentiin käymään Valokarnevaaleilla, eikä sielläkään vältytty väenpaljoudelta, haha :D. Pienen kiertelyn jälkeen mentiin aivan extempore Konepaja -nimiseen ''baariin'' ja istuskeltiin siellä tovi. Oli tosi kiva ja tunnelmallinen paikka ja aion kyllä mennä käymään tuolla toistekin!


Nyt kun Aino pitkän ajan jälkeen tuli taas Helsinkiin mun luokse, niin lupasin näyttää hänelle vähän enemmän paikkoja Kalliosta ja Helsingistä ylipäätään. Aino ei ollut ikinä käynyt Suomenlinnassa, joten päätettiin käydä siellä! Yleensä teen Suomenlinna-reissuja kesäisin, mutta näin syksylläkin se oli tosi kiva paikka. Huomattiin myös, miten suurinosa lehdistä oli jo pudonnut maahan. Sieltä se talvi tulee...


Sunnuntain Helsingin turistikierrosta tehdessä tajusin taas sen, kuinka onnekas ja kiitollinen saan olla siitä, että voin asua täällä. Neljä vuotta Helsingissä takana ja tuntuu niin ihanalta, kun mulla on kerrankin paikka missä tunnen olevani kotona. Pori ei ikinä tuntunut mulle sellaiselta paikalta, missä haluaisin loppuelämäni viettää ja en tuntenut oloani siellä mukavaksi. Sinne on aina kiva palata näkemään perhettä ja ystäviä, mutta kyllä mun paikkani on niin täällä Helsingissä ja varsinkin Kalliossa. Alussa mulla oli vähän vaikeuksia sopeutua kaupungin vilskeeseen maalaistyttösenä, mutta sen toisaalta ymmärtääkin. 


Mulla on ollut viime aikoina aikamoista stressiä, sillä saatiin tieto, että meidän pitää löytää pikimmiten uusi asunto, sillä nykyisessä alkaa putkiremontti pian. Tiedettiin, että remontti on tulossa, mutta ei oltu varauduttu että ihan näin pian se tulisi. Ollaan käyty lukuisissa asuntonäytöissä ja jätetty monen monta hakemusta, mutta vielä ei ole mikään tärpännyt. Pari tosi ihanaa asuntoa on mennyt sivu suun ja välillä on harmittanut tosi paljonkin, mutta ei saisi lannistua. Pitäkää peukut pystyssä, että löydetään meille katto pään päälle! Kalliossa haluan pysyä, se on varmaa.
Toivottavasti teidän viikko on lähtenyt mukavasti käyntiin ja palataan taas!

2 kommenttia:

 1. Mä olin kans noilla messuilla, ja oon samaa mieltä et siellä oli ihan liikaa ihmisiä! Joskus silloin muutama vuosi sitten (on ollut perinteenä monta vuotta noilla käydä) siellä ei ollut läheskään noin paljon porukkaa, ja oli ikävä huomata että muoti-osiota oli typistetty entisestään. :/ Mutta muuten kivat messut! :) Valokarnevaalit jäi näkemättä tänä(kin) vuonna, kun ihmispaljous ahdisti eikä saatu autoa parkkiin mihinkään. :D Etittekö vuokrakämppää? Lumo-vuokrakodeilla on se niiden verkkokauppa, josta saa nopsaan vuokrattua uuden asunnon, tyyliin yhessä päivässä. Tuli mieleen tässä, kun itsekin katselin taas vaihteeksi asuntoja (vaikka just muutettiin... Jääny vähän päälle. :DD) ja kun kaveri kyseli vuokrakämppien perään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, meininki muuttunut tosi paljon vuosien varrella!

   Joo etsitään! Oon pitänyt silmällä tuota Lumoakin just sen takia, että sieltä sais heti sen kämpän, kun vaan maksaa yhden kuukauden vuokran, mutta sieltä ei ole tullut mitään sopivaa ainakaan vielä vastaan. Meidän nykyinen kämppä on yksityiseltä vuokranantajalta ja oon yrittänyt myös etsiä yksityiseltä uutta vuokrafirmojen sijaan. Saa nähdä miten käy...

   Kiitos kommentista ♡!

   Poista

INSTAGRAM

PINTEREST