sunnuntai 14. lokakuuta 2018

LEO


ASU

Takki - Kirppis
Neule - Monki
Farkut - H&M
Laukku - Brandy Melville
Hattu - Zara
Kengät - Dr. Martens
Mulle käy tosi usein niin, että jos joku kysyy mistä oon hankkinut vaatekappaleen x ja y, niin vastaukseni on melkeinpä aina, että kirppikseltähän ne! Niin kävi myös tän leoparditakin kanssa: löysin aivan täydellisen ja juuri oikeaa kokoa olevan takin kympillä Facebookin kirppikseltä. Suosittelen etsimään ajankohtaisimpia trendejä kirppiksiltä, niin ei aina tarvitse ostaa uutena. Muoti kiertää ja kirppiksiltä ne trendit löytyy eettisemmin. :)

Tämä viikonloppu on mennyt kotikotona äidin luona ja perjantaina juhlittiin myös Ainon synttäreitä kivalla porukalla. Aino tulee ensi viikonloppuna pitkästä aikaa Helsinkiin ja mennään katsastamaan I Love Me -messut ja Lintsin valokarnevaali. Mun muualla asuvat kaverit käyvät harvoin täällä mun luona Helsingissä, joten tällaiset viikonloput on aina superkivoja ja ihanaa vaihtelua!

Mulla ei oikeastaan ole tällä kertaa sen enempää asiaa, vaan tää oli tälläinen pikamoikka näin sunnuntain kunniaksi. Toivottavasti teidän viikonloppu meni kivasti ja tsempit kaikille alkavaan viikkoon!

ps. Muokkasin nämä kuvat Eetun tekemillä Lightroomin preseteillä, josta löytyy myös pari munkin suunnittelemaa presettiä. Osaatteko arvata, mitkä on mun ideoimia? :D

2 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST