tiistai 9. lokakuuta 2018

KICKS MARBLE COLLECTION PALETTI


Sain Marsaanalta testiin tämän Kicksin Marble Collectionin paletin, jota oon ihastellut netissä pariin kertaan. Paletti maksaa 24,90€ ja siinä on kymmenen sävyä: viisi shimmeriä ja viisi mattasävyä. Syksy on murrettujen punaisten ja luumusävyjen kulta-aikaa, joten päätin kokeilla paletin toimivuutta syksyisessä silmämeikissä.

Yllätyin paletin pigmenttisyydestä ja kuinka helposti sävyt olivat häivytettävissä. Mulla on ollut usein ongelmia lilahtavien sävyjen kanssa ja en ole saanut niitä häivytettyä kauniisti, vaan väri on näyttänyt pikemminkin siltä, että mulla olisi musta silmä. :D Tän paletin kanssa sitä ongelmaa ei ollut ja sävyt olivat erittäin helppo häivyttää.


Laitoin sävyä Sunstone Spirit koko liikkuvalle luomelle ja häivyttelin sävyn ulkoreunoille Like a Rock sävyn kanssa, jotta saatiin luotua myös oranssia sävyä lilan lisäksi. Laitoin Sunstone Spirit sävyä vielä uudestaan alaluomelle, jonka jälkeen taputtelin sormin Mountain Climber shimmersävyä liikkuvan luomen keskiosaan. Super helppo ja yksinkertainen silmämeikki, mutta silti näyttävä pigmenttisten sävyjen ansiosta. 

Kulmaluulle laitoin paletin shimmersävyä Crystal Clear, joka oli ihan täydellinen väri siihen tarkoitukseen!

Huuliin laitoin vielä mahdollisimman saman väristä huulipunaa ja päädyin Jeffreen Leoon,
jota tulee käytettyä aivan liian harvoin. Nudesävyt on mun go to huulipunia, joten tällaisia tummia punaisia sävyjä harvemmin näkee.Mun mielestä tämä paletti on loistava hintalaatusuhteeseen nähden ja tosi hyvä paletti arkeen sekä juhlaan. Paletista löytyy niin kylmiä kuin lämpimiäkin sävyjä ja tällä pystyy tekemään tosi monta erilaista lookia. Tämä käy mun mielestä erittäin hyvin myös aloittelevalle silmämeikkien tekijälle, sillä sävyjen työstäminen oli tosi helppoa. 

25 euroa näin hyvälaatuisesta paletista on todella vähän ja voin lämpimästi kyllä suositella tätä! Pääsee ehdottomasti käyttöön ja tällä saa kyllä luotua aivan täydellisen syksyisen meikkilookin. 

Tykkäsitkö tästä meikistä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST