torstai 18. lokakuuta 2018

INSPIROIVAT ASUT JUURI NYT

Pitkästä aikaa inspispostauksen parissa! Oon ollut super inspiroitunut syksyn pukeutumisesta ja varsinkin näin takkihulluna oon ollut iloinen, kun on voinut hakea varastosta lempparitakit taas käyttöön. Mun mielestä syys- ja talvipukeutuminen on tosi helppoa, koska takki on asujen ydin ja asut on helppo rakentaa yhden vaatteen ympärille. En laittanut näihin kollaaseihin mitään paitoja tai neuleita, vaan kerron jokaisen kuvan alla tarkemmin mitä pukisin kyseisten vaatekappaleiden kanssa. Mennään asujen pariin!


Teddytakit on mun lempparitakkeja ehdottomasti perus villakangastakkien rinnalla ja niiden ympärille saa rakennettua paljon eri tyylisiä asuja. Mua on tällä hetkellä inspiroinut tosi rennot vaatteet, missä on mukava olla ja ison teddytakin kanssa rentojen vaatteiden yhdistäminen toimii paremmin kuin hyvin. Tämän asun kanssa yhdistäisin ihan tavallisen pooloneuleen, koska näyttävä takki ei tarvitse mitään enempää kikkailuja. Rennot, kevyet housut, mukavat lenkkarit, baskeri tai pipo ja asu on valmis! 


Vaikka rakastankin kulkea rennoissa vaatteissa, myös vähän fiinimpi tyyli iskee muhun. Mun viimeisimmässä asupostauksessa esittelin mun kirppikseltä löytämäni leoparditakin ja oon nyt suunnittelut erilaisia asuja sen ympärille. Yksi asu, mitä olen pyöritellyt päässäni olisi leoparditakki yhdistettynä suklaanruskeisiin villahousuihin, mustiin nilkkureihin ja näyttäviin korviksiin. Tämän asun kanssa sopisi todella hyvin musta pooloneule ja hiukset rennolle niskanutturalle! Tällainen asu sopisi hyvin viikonlopun rientoihin tai vaikka treffi-illalle. Arkisemman version tästä saa vaihtamalla kengät vaikkapa valkoisiin lenkkareihin ja laittamalla päähän kipparihatun.


Täydellinen arkiasu syksyyn ja miksei talveksikin! Rennot farkut ja takkiin mätsäävä vaalea kipparihattu viimeistelee asun ja pukisin näiden kanssa beigen tai valkoisen ison neuleen. Ostin viime talvena mun ensimmäiset Dr. Martensit ja oon tykännyt niistä niin paljon, että tekisi mieli hankkia myös tämä Leonore-malli, missä on lämmittävä karva sisällä. Dr. Martensit on kuitenkin kallis hankinta ja sisäänajo oma pieni prosenssinsa, mutta ne kyllä maksavat itsensä takaisin ja jalkoihin muotouduttua ne on aivan parhaat kengät jalassa. Käytän kuitenkin mun perus Martsuja ympäri vuoden, mutta näiden käyttö rajoittuisi vaan syksyyn ja talveen. Pitänee miettiä kunnolla, että tarvitsenko nämä kaunokaiset talvikengikseni!
Mikä näistä asukokonaisuuksista oli sun lemppari?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST