sunnuntai 28. lokakuuta 2018

15 X VIIMEISIN...

Viimeisin viesti: ''Sil on ny joku kapinavaihe menos'' - juteltiin Whatsapp-ryhmässämme Empun koiranpennusta. Ihana pentuaika. 

Viimeisin ruoka: Syötiin äidin kanssa itse tehtyä margherita-pizzaa mozzarellalla ja vihreällä pestolla varustettuna - nam!

Viimeisin itku: Itkin juuri onnenkyyneleitä pitkästä aikaa. Tuntui tosi oudolta, kun äärimmäinen ilo vaan purskahti kyyneleinä ulos, enkä itkenyt surusta niin kuin yleensä. Tuun kertomaan teille mitä on meneillään myöhemmin ensi viikolla täällä blogissa! Pysykää siis kuulolla - oon niin innoissani ja helpottunut.

Viimeisin nauru: Nauroin Maxille ja hänen hölmöilyilleen, perus.

Viimeisin hermostuminen: En edes muista milloin olisin viimeksi hermostunut? Pientä ärsyyntymistä nyt on ollut, mutta kunnon hermostumista ei tule nyt mieleen.


Viimeisin muutos sisustuksessa: Ostettiin työpöytä, lipasto ja uudet ruokapöydän tuolit.

Viimeisin kuunneltu biisi: Evelina - Aamu. Ehdottomasti Evelinan paras Vain Elämään veto ja tässä biisissä Even ääni pääsee kunnolla esiin. Mielelläni kuuntelisin pelkästään tällaista musiikkia häneltä!

Viimeisin rakkauden osoitus: Pussasin Eetulle heipat, ennen kuin astuin bussiin ja tietty parit pusut annoin Maxille kun tulin kotikotiin.

Viimeisin katsottu sarja: Mä oon tosi huono katsomaan mitään sarjoja, mutta Salkkareita mä harvemmin jätän väliin.

Viimeisin haaveiltu asia: Haaveilen vähän milloin mistäkin: joko unelmieni työhön liittyvistä asioista, ulkomaanreissuista tai vaikka uusista huonekaluista. 


Viimeisin ostos: Taisin viimeisimpänä käydä ruokakaupassa, joten ruokaa. Jos perus ruokakauppaa ei tähän lasketa, niin ostin kylpytakin!

Viimeisin oivallus: Oivalsin, että kaiken pahan jälkeen voi tapahtua vielä hyvääkin.

Viimeisin herkku: Söin pari karkkia Choco Aakkoset pussista - nam!

Viimeisin kuunneltu podcast: Alexan ja Lindan Nonsense -podi. Ehdottomasti mun lemppari podcast, enkä oo yhtäkään jaksoa jättänyt väliin. Bussimatkojen kohokohta, kun pääsee kuuntelemaan heidän juttujaan!

Viimeisin sähköposti: Netflixiltä jonkinlainen mainoskirje - ei sen kummempaa tällä kertaa! 
Postaus kirjoitettu perjantaina 26.10.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST