keskiviikko 26. syyskuuta 2018

VINTAGE LOUIS VUITTON


Mulla on ollut aina ollut haaveena se, että voisin jonain päivänä hankkia itselleni merkkilaukun, joka olisi kestävä, ajaton ja menisi kaiken kanssa. Sellaisen laukun, joka on 100% mua eikä mitään muuta, eikä mitään vähän vain sinnepäin. Yläaste-ikäisenä selailin Weheartitia ja bongailin toinen toistaan upeampia Chaneleita, Célineitä ja Louis Vuittoneita. ''Jonain päivänä'' - ajattelin, mutta se tuntui tosi kaukaiselta. Pidin haaveeni aikalailla vain omana tietonani, koska ajattelin, että se ei välttämättä toteutuisi.

Nyt vähän vanhempana oon tullut varmemmaksi siitä, minkä tyylisen laukun haluan ja mihin tarpeisiin. Halusin laukun olevan ehdottomasti vintagea, sillä en halunnut ostaa laukkua uutena ja rehellisesti sanottuna vintagelaukut miellyttää mun silmää enemmän kuin ''nykypäivän'' mallit. Niissä on sitä jotain. Sitä jotain, mikä vaan iskee.

Ensimmäisenä kriteerinä oli siis se, että laukku pitää olla vintagea. Toiseksi laukku tulisi olla pieni ja klassinen. En käytä juurikaan isoja laukkuja, joten pieni tuntuu mulle just parhaimmalta. Lompakko, puhelin, avaimet ja passi pitää mahtua laukun sisään, eli mikään kaikista pikkuruisin ei kuitenkaan olisi hyvä. Klassisuus oli myös kriteerinä sen käytännöllisyyden vuoksi ja että se menisi asun kuin asun kanssa yhteen. 


Saanen esitellä - Louis Vuitton Saint Cloud klassisessa monogram-kuosissa. Tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä, en voi käsittää miten täydellinen laukku voi olla! Löysin tämän laukun käytettyjen merkkituotteiden paratiisista Vestiaire Collectivesta hyvää hintaan. Laukku on ikääntynyt kauniisti ja mitään merkittävää kulumista tai isoja käytönjälkiä ei ole. Tämä oli ehdottomasti parhaimmassa kunnossa silloin myynnissä olleista Cloudeista ja myyjän kuvaukset täsmäsivät kyllä täysin. Uusi vanha laukku. 

Laukun tilaaminen Vestiairesta oli erittäin helppoa! Vestiaireen kuka tahansa voi laittaa tavaraa myyntiin, mutta tuotteiden aitous ja laatu tarkistetaan Pariisissa Vestiairen toimesta aina ennen asiakkaalle lähettämistä. Kauhukertomuksia tarkistuksesta huolimatta löytyy netin syövereistä ja sivuilla voi valitettavasti olla myös feikkejä myynnissä, mutta enemmän olen kuullut Vestiairesta hyvää kuin pahaa. Kannattaa tutkia myyntikuvat ja tiedot myyjästä hyvin ennen tilaamista, että saa varmasti sitä mitä haluaa.


Toivon, että hän matkaa mun kanssani hautaan asti. En kuitenkaan sano, että en ikinä enää osta toista designer-laukkua, mutta ainakin tällä hetkellä pärjään aivan hyvin tällä yhdellä kaunokaisella. Tämä oli kuitenkin mun budjetin mittakaavassa sijoitus, eikä tällaisia osteta ihan joka viikko.

Mutta nyt vihdoinkin yksi mun pieni haaveeni kävi toteen. Ja olen erittäin onnellinen siitä, että valitsin juuri tämän laukun itselleni. Ystäväni ja äitini sanoi, että tää laukku on täysin mun näköinen ja oon siitä niin samaa mieltä! 

Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta muita vintagelaukkufaneja? 

2 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST