sunnuntai 9. syyskuuta 2018

SYKSYN VAKKARI & MINNE MATKA SEURAAVAKSI?


ASU

Bleiseri - Kirppis
Paita - H&M
Farkut - H&M
Baskeri - NA-KD
Laukku - Brandy Melville
Kengät - Fila
Syksyn trendikkäimpiä vaatteita ovat ehdottomasti ruutubleiserit ja -takit, joita kaupat on nyt pullollaan vaikka missä väreissä. Oman maskuliinisen ruutubleiserin löysin viime keväänä kirppikseltä ja oon oottanut niin kauan, että pääsen taas käyttämään tätä. Tää takki on kyllä ehdottomasti yksi mun syksyn vakkareista ja on päätynyt päälle monta kertaa. Ruutubleiseri tuo asuun sitä jotain ja yksivärisellä takilla tää asu olisi ollut ehkä vähän tylsä.

Huomenna olisi lähtö kohti Tanskaa (jee!!) ja yövytään Kööpenhaminassa kolme yötä kivassa Airbnb -kämpässä Eetun kanssa. Mennään pitkästä aikaa ihan kahdestaan matkalle ilman muita, sillä viimeisimmästä kahdenkeskisestä lomasta on jo kolme vuotta. Parisuhdeloma siis tiedossa, hehe :D. Kaupunkilomat on meidän ehdottomia lemppareita ja ollaan pyöritelty Köpistä mielessä jo useamman kerran. Nyt ryhdyttiin vihdoin tuumasta toimeen ja bookattiin lennot sekä majoitus melkeinpä heti Sveitsistä tultuamme. 

Oon ennen käynyt Köpiksessä vain lentokentällä, joten vinkkejä voi kertoa, jos siellä ruudun toisella puolella on Köpis-konkareita! Oon tutkinut jo jonkin verran Pinterestin travel guideja ja niistä on ollut kyllä suuri apu matkaa suunnitellessa. Aika rennolla fiiliksellä ollaan kuitenkin menossa ilman sen kummempia aikatauluja - suunnitelmissa ainakin näillä näkymin on vain kierrellä ympäri kaupunkia ilman määränpäätä, kuvata sekä ehkä myös ottaa pari videopätkää - riippuen vähän säästä, sillä nyt on luvattu vaan sadetta. Tulee varmasti kiva reissu ja matkustus niin Suomessa kuin ulkomailla piristää mieltä tosi paljon.

Tällaisilla fiiliksillä siis kohti ensi viikkoa! En päivittele blogia ollenkaan matkan aikana (yksi ajastettu postaus on tosin tulossa), joten täällä voi olla hetken vähän normaalia hiljaisempaa. Ajattelin nyt vain ottaa rennosti koko matkan ajan ilman postausten rustaamista ja palata blogin ääreen vasta Suomesta. Kannattaa seurailla mun Instagramia, sillä sinne tulee varmasti materiaalia jo aikaisemmin!

4 kommenttia:

INSTAGRAM

PINTEREST