sunnuntai 2. syyskuuta 2018

ENSIMMÄINEN SYYSASUASU

Takki - Kirppis
T-paita - Iskän
Housut - Junkyard XX-XY (saatu)
Kengät - Fila
Laukku - Brandy Melville
Hattu - H&M
Lasit - Ray-Ban
Sieltä se syyskuu sekä syksy sitten tuli ja myöskin ensimmäinen syysasu! Tällaisissa vermeissä oon oikeastaan viime päivät kuljeskellut ja on edelleen tosi outo fiilis siitä, että pitääkin laittaa takki päälle ja pitkät housut jalkaan t-paitojen ja shortsien sijaan. Ei ehkä niin pehmeä lasku syksyyn tänä vuonna, mutta eiköhän tää tästä! 

Ainakin tää kirppikseltä löytämäni iso pellavatakki on tuonut intoa syyspukeutumiseen. Kyseinen takki on oikeasti tosi pitkä tällaiselle 160 senttiselle kirpulle, mutta tykkään siitä huolimatta siitä tosi paljon. Mulla ei oikeastaan ole ikinä ollut mitään tällaista vaaleaa takkia joka menisi kaiken kanssa, joten tää oli tosi hyvä ostos! 

On myös viisasta hankkia niitä ajattomia ja yksinkertaisia vaatteita, sillä turhan usein saatan ostaa niitä erikoisempia vaatteita ja pian sitä hoksaakin, että eihän nää nyt sovi minkään kanssa kun ne perus klassikot uupuu. Niin ne vuodet vierii ja meikäkin viisastuu pikku hiljaa - hahhaha :D.

Ps. Vinkkaan teille vielä tästä, että mun blogin kategorioista löytyy KIRPPISLÖYDÖT -kohta, jonka alla on paljon postauksia kirppiksiltä löytämistäni vaatteista ja asusteista. Suosittelen tsekkaamaan ne! Lisää kirppistelyyn liittyviä postauksia on tulossa erittäin pian, joten pysykäähän linjoilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST