sunnuntai 30. syyskuuta 2018

5 + 1 SYKSYN LEMPPARITRENDIÄ


KUVAT 1 (1), 2 (2), 3, 4 & 5
Nyt pääsin vihdoinkin kirjoittelemaan teille mun ajatuksia tämän vuoden syyspukeutumisesta! Huomenna eletäänkin jo lokakuuta, mutta syksyä on vielä onneksi jäljellä. Talvi kolkuttelee taas pian ovella ja en oo kyllä todellakaan siihen vielä valmis, mutta syyspukeutumiseen olen!

Mun lempparit on edelleen aika samanlaisia kuin viime vuonnakin ja moni tän vuoden trendeistä ei oo iskenyt muhun. Oon saanut rakennettua kivaa ja ajatonta vaatekaappia, joka toimii seuraavanakin vuonna ja loppupeleissä samat trendit pyörii vuodesta toiseen, mutta ehkä hieman erilaisella twistillä. Eikä aina tarvitse pukeutua just niihin ajankohtaisiin trendeihin, vaan niihin vaatteisiin jotka on sun tyyliä ja josta oikeasti pidät.

 Osa näistä vaatteista toimii myös talvellakin, joten kyseessä on ehkä enemmänkin syksyn ja talven lemppareita pukeutumisen suhteen.

1. Ruututakit ja ylipäätään koko ruutukuosi palaa aina joka syksy takaisin. Mun syksyn käytetyin takki/bleiseri onkin juuri ruutukuvioinen ja oon alkanut miettimään myös ruutukuvioista paksumpaa villakangastakkia, jota voisi käyttää myös talvella. Ruutukuosi vaan toimii ja rakastan lämpimän ruskeaa sävyä ruuduissa!

2. Teddy kuuluu myös samaan kategoriaan kuin ruutukuosi - palaa aina ilmojen kylmetessä takaisin katukuvaan. Teddykarva sekä tekoturkis on materiaaleja, jotka toimivat vuodesta toiseen. Teddykarva ei myöskään rajoitu pelkästään takkeihin, vaan sitä löytyy niin huppareista, pipoista kuin laukuistakin. Tykkään, tykkään, tykkään!!

3. Rakastuin vakosamettiin uudelleen viime syksynä ja rakkaus vakosamettia kohtaan senkun pysyy. Jälleen kerran rakastan tätä materiaalia ruskean eri sävyissä ja mun suklaanruskeat housut ovat olleet kovassa käytössä!

4. Mun uusin villitys on ehdottomasti korut ja varsinkin korvakorut! Oon ollut aina tosi huono käyttämään koruja tai oikeastaan pikemminkin muistamaan aina laittamaan niitä. Graafiset ja näyttävät korvikset on super trendikkäät ja mulle tulee kuvan korviksista ihan mieleen mun äidin nuoruuden korvisvarastot, joita aina ihan haltioissani tutkin pikkutyttönä. Hiukset niskanutturalle sekä näyttävät korvikset korviin ja look on valmis!

5. Viime syksynä olin tosi fiiliksissä värikkäistä vaatteista, mutta nyt jotenkin mieli tekee pukeutua vähän rauhallisempiin ja maanläheisempiin väreihin. Beige, harmaa, lämmin ruskea, valkoinen, sinapinkeltainen ja vihreä on aika tuttu väriskaala mun syyspukeutumisessa. Valkoinen muhkea neule yhdistettynä beigeihin puuvillahousuihin ja suureen villakangastakkiin on aaaika nappi valinta just nyt!
+ Mun lähes koko vuoden kestänyt villitys chunky sneakereihin ei ole loppumassa ja mietin juuri, että miten pärjään, kun varpaita alkaa paleltamaan sekä kadut täyttyy loskasta ja lempparilenkkarit pitääkin jättää talviunille. Kääk! Onneksi tässä on vielä aikaa lompsia menemään lenkkareilla ja on ne Martensitkin kiva vetää jalkaan, että varpaat pysyy lämpiminä ja kuivina.

Mikä on sun lemppari syksyn trendi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST