keskiviikko 12. syyskuuta 2018

12 X PUHELIMESTA

Heippa kaikille! Allekirjoittanut on tällä hetkellä Kööpenhaminassa, mutta ajastin teille tämän postauksen, ettei tänne tulisi liian pitkää hiljaisuutta. Palailen Köpis-postausten parissa myöhemmin tällä viikolla, kun olen palannut takaisin Suomeen! En olekaan hetkeen tehnyt postausta puhelimen uumenista löytyvillä kuvilla, joten täältä niitä nyt tulee tauon jälkeen. 


1 & 2. Kuvailtiin Ainon, Emmin ja Empun kanssa Porissa sijaitsevalla auringonkukkapellolla ja en edes tiennyt, että Porissa on sellainen! Tuolla kukat olivat kasvaneet tosi isoiksi ja moni kukka olikin mua pidempiä.

3. Käytiin perheeni ja parin sukulaisen kanssa Kokemäellä sijaitsevalla Sähkömuseon kahvilalla, joka oli aivan ihana, pieni ja idyllinen. Jopa Kokemäeltä voi siis löytyä hienoja paikkoja ja kahviloita, haha :D

4. Milttonilla pyörähtämässä ja silmiini pisti heti tämä ihana Unikko puffi. Haluan!! Ehkä seuraavaan kämppään, ehkä ehkä..


5. En nyt ihan tarkalleen ottaen tiedä mitä touhuan tässä kuvassa, mutta mun mielestä tässä on aivan ihana fiilis. Nämä päivät oli niitä kesän viimeisiä hellepäiviä!

6. Parhaimmat kuvauspaikat löytyy valtateiden varrelta - said no one ever. Olin tulossa bussilla kohti Poria ja bongasin tämän lilan kukkapellon keskeltä ei mitään ja laitoin heti viestiä kavereille, että mennäänkö kuvaamaan tuonne. ''Se oli siellä jossain Kokemäen ja Huittisten välissä, en muista oliko siinä hirviaitakin, mutta siellä se oli ja oli tosi kivan näkönen......'' Kuulosti varmasti lupaavalta :D.

7. Cafe Elbasta Porissa saa kaupungin parhaimman jäälaten kauramaidolla - sanokaa mun sanoneen. Parempaa en oo maistanut!

8. Rakastan yli kaiken tällaisia pilvitaivaita. Varsinkin auringonlaskun värjäämät pilvet..Mun puhelin on täynnä pilvikuvia :D.


9. Söin ihan kaikessa rauhassa aamupalaa kunnes rakas Max tuli moikkamaan mua pöydän alta. ''Jos nyt putoisi jotain''...

10. Oltiin Janinan kanssa kahvilla ennen syksyn ensimmäistä pressiä. Musta on tullut aivan yhtäkkiä joku kahvin lipittäjä, vaikka ennen en juonut sitä oikeastaan yhtään. Perus kahvi ei kuitenkaan mene alas, vaikka joskus yritinkin opetella juomaan sitä.

11. TonyMolyn lanseeraustilaisuudessa! 

12. Oon varmasti ennekin sanonut tämän - Ahlströmin ruukit Noormarkussa on ehdottomasti yksi mun lempparipaikka kuvata. Tuolla on aina niin rauhallista, hiljaista ja fiilis on tosi satumainen. Ruukkien alue on myös tosi iso ja kivoja kuvauspaikkoja on vaikka kuinka paljon.
ps. Unfold-sovellus vähän huononsi näiden kuvien laatua jostain syystä - pahoittelut! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

INSTAGRAM

PINTEREST